Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Νταλίκα ανατράπηκε στο Περιθώρι και μπήκε μέσα σε σπίτι-Νεκρός ο οδηγός

Αλλο ένα θανατηφόρο ατύχυμα στην κατ' ευφημισμό εθνικό οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων!
Από θαύμα έχουμε μόνο ένα νεκρό κι ένα κατεστραμένο Ι.Χ,καθώς η νταλίκα που ανατράπηκε δεν βρήκε μπροστά της άλλα οχήματα όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός της νταλίκας που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε μέσα σ΄ένα σπίτι, στο 21ο χλμ της εθνικής Αντιρίου-Ιωαννίνων,κοντά στο Περιθώρι.Στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και δυνάμεις της αστυνομίας, όπου προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Δυστυχώς όμως ο οδηγός ανασύρθηκε νεκρός και από τα ίχνη από το φρενάρισμα που βρέθηκαν στο σημείο, οι αρχές θεωρούν  ότι πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του πριν το δυστύχημα.

Το βέβαιο είναι ότι οι ιδιοκτήτες του οικήματος είχαν...άγιο, αφού κατά τη διάρκεια του συμβάντος απουσίαζαν από το σπίτι τους, ενώ έρευνα για το δυστύχημα διενεργείται από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας.

Κανείς από τους ένοικους του σπιτιού δεν έπαθε το παραμικρό, όμως οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες τόσο στο σπίτι όσο και στο ΙΧ της οικογένειας που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή.
Η νταλίκα είχε έδρα την Άρτα, ενώ η σορός του άτυχου οδηγού θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: