Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επιμένει στις απαιτήσεις του από τον Παναιτωλικό ο Αντιπεριφερειάρχης;


Θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο του παρέχει ο νόμος για την αναγκαστική είσπραξη της απαιτήσεώς του, διαμηνύει ο αντιπεριφερειάρχης.

Η οικονομικής φύσεως διαμάχη της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τον αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας και πρώην στέλεχος της Βασίλη Αντωνόπουλο είναι γνωστή και κατά καιρούς έχει απασχολήσει τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου. Μάλιστα πρόσφατα η ΠΑΕ Παναιτωλικός μετά το συμβιβασμό με τον Δ. Γιαννάκη κάλεσε τον Β. Αντωνόπουλο να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Για τον αντιπεριφερειάρχη προφανώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η απόφαση του είναι να διεκδικήσει την αναγκαστική είσπραξη των απαιτήσεών του. Χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του κ. Αντωνόπουλου αναφέρθηκε στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ»: «Κάποιοι από την πλευρά της ΠΑΕ Παναιτωλικός διερωτώνται δημόσια για το τι θα πράξει ο κ. Βασίλης Αντωνόπουλος σε σχέση με την απαίτηση που του επιδίκασαν τα Ελληνικά Δικαστήρια. Ο παιδίατρος κ. Βασίλης Αντωνόπουλος είναι ένας νομοταγής πολίτης που σέβεται και εκτελεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Μετά την τελεσίδικη δικαίωσή του θα αναμείνει την εκούσια συμμόρφωση της ΠΑΕ προς το περιεχόμενο και τις διατάξεις της απόφασης. Αν η ΠΑΕ δε συμμορφωθεί εκουσίως θα χρησιμοποιήσει όποιο άλλο μέσο του παρέχει ο νόμος για την αναγκαστική είσπραξη της απαιτήσεώς του».

Φυσικά η ΠΑΕ δεν αναμένεται να «συμμορφωθεί» όπως το εννοεί ο κ.Αντωνόπουλος για το λόγο αυτό ενδιαφέρον έχει να δούμε πως θα κινηθεί ο ίδιος. Θα προβεί σε κατάσχεση ή θα καταθέσει και αυτός αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να εκπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Παναιτωλικός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: