Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Έριξαν χημικά στους ταξιτζήδες και αναβλήθηκε η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Πάτρα (video)



Αναβλήθηκε η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη μετά τα εκταταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξή της στο χώρο του ξενοδοχείου όπου είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Ρίο. Εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί απο την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας απέκλεισαν το δρόμο έξω απο το ξενοδοχείο ενώ ακολούθησε πετροπόλεμος και εκτεταμένη ρίψη χημικών απο τους αστυνομικούς, οι οποίοι θέλησαν να απομακρύνουν τους διαμαρτυρόμενους.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις πολιτών για τη ρίψη των δακρυγόνων αφού δεκάδες ήταν οι οικογένειες που έχουν καταλύσει στο ξενοδοχείο και την ώρα των επεισοδίων βρίσκονταν στο χώρο της πισίνας, ενώ ακόμη περισσότεροι ήταν οι λουόμενοι στην παρακείμενη παραλία και οι οποίοι έφυγαν άρον άρον αφού η ατμόσφαιρα ήταν ασφυκτική απο τα δακρυγόνα.

Στην Συνδιάσκεψη ήταν προγραμματισμένο να παραστούν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, ο Υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης, ο Υφυπουργός Άμυνας Κώστας Σπηλιώπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας Έυη Χριστοφιλοπούλου και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Κουτσούκος.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: