Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Παναιτωλικός κόντρα στην Ξάνθη για το τρίποντο (17:15)


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας ο Παναιτωλικός μας επανέρχεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντς στο Αγρίνιο την ομάδα της Ξάνθης στις 17:15 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Superleague  με τηλεοπτική μετάδοση από τη nova 3.

Παναιτωλικός
Στόχος το τρίποντο με τη συμπαράσταση και πάλι των οπαδών του,μετά από δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι.Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα και οι είκοσι ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο είναι οι: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Ξάνθη
Η ομάδα της Ξάνθης αν και παρουσιάζεται καλή στο γήπεδο έχει μόνο 5 βαθμούς και θα επιχειρήσει να τους αυξήσει κόντρα στον Παναιτωλικό.
Την Πέμπτη στις 10:00 το πρωί η SKODA ΞΑΝΘΗ βρέθηκε στο προπονητήριο της όπου και γυμνάστηκε για τελευταία φορά πριν αναχωρήσει για το Αγρίνιο.Την  Παρασκευή το απόγευμα η Ξανθιώτικη ομάδα προπονήθηκε χαλαρά στην πόλη μας και είναι πανέτοιμη για τον αποψινό αγώνα.
Ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κι αυτοί είναι οι εξής: Ζοντί Βιβιανί, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Μανώλης Μπέρτος, Δήμος Μπαξεβανίδης, Δημήτρης Κομεσίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Σπύρος Βάλλας, Μιχάλ Στάσιακ, Κώστας Φλίσκας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Πέτρος Μάνταλος, Εμίλ Ντίκα, Ρικάρντο Ντάνι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Μάουρο Πόι, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Μάρκο Μαρκόφσκι, Δημήτρης Σουάνης, Μπογκντάν Μάρα και Βλάσης Καζάκης.

Εισιτήρια
Από την ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώθηκε ότι εισιτήρια διατίθενται και σήμερα Σάββατο από τις 10.00 έως τις 16.00 αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια, πάνω στα οποία θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: