Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πολιτική κίνηση στα σκαριά υπό τον Παναγιώτη Κουρουμπλή


Πολιτική κίνηση ετοιμάζει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με αρκετά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ κι άλλες προσωπικότητες της Ελληνικής κοινωνίας, με στόχο να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα από τα σπλάχνα του υπάρχοντος!

Μιλώντας σήμερα ο ίδιος στο BHMA FM είπε το εξής: "Ναι. Συζητώ και με τον κ. Δημαρά είχα χθες μια συνάντηση και με τον κ. Οικονόμου. Το βλέπει θετικά ο κ. Δημαράς, στη λογική της δημιουργίας μιας πολιτικής πρωτοβουλίας που θα μιλήσει οργανωμένα. Όχι απευθείας προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελα κάτι τέτοιο, θα μπορούσα να πάω και εγώ και όλοι όσοι κατά καιρούς βρεθήκαμε εκτός από το ΠΑΣΟΚ. Ο Δημαράς, ο Παπαχρήστος, ο Οικονόμου, η Σακοράφα. Την ερχόμενη εβδομάδα - την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα - θα υπάρξει μια συνάντηση. Ένας αριθμός 30-40 στελεχών, άνθρωποι της αγοράς, της κοινωνίας, του πνεύματος και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή η απόκλιση του ΠΑΣΟΚ σ' αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές άφησε ένα πολύ μεγάλο κενό που πρέπει να εκφραστεί".

2 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα!
Όλοι αυτοί οι κατά καιρούς "διαφωνούντες", ονόματα που αναφέρονται στην ανάρτηση, αλλά και άλλοι, είναι απολύτως
(συν)υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας και της κοινωνίας. Οι "νέες" κινήσεις που διαρκώς μαγειρεύουν αποσκοπούν στη συνεχή παραπλάνηση του λαού, και φυσικά σε ίδια οφέλη: τη διατήρησή τους σε τροχιά εξουσίας. Τι πιο τίμιο και αντρίκιο από το να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό, να πάνε στα σπίτια τους και ν' απολαύσουν τη βουλευτική τους σύνταξη, μαζί με όποιες άλλες "δικαιούνται", που απ' ότι ξέρουμε δεν τυγχάνουν περικοπών... αυτές...
Καλή δύναμη!

Γηγενής Αγρινιώτης είπε...

Εχεις πολύ δίκιο φίλε μου αλλά ξεχνάς κάτι βασικό,που λέμε εμείς εδώ στο Αγρίνιο.Η ΤΣΙΠΑ,αν οι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα και δεν κοκκινίζουν όλα τ' άλλα είναι περιττά.Αρα πάνω απ' όλα η κουτάλα και η ματαιοδοξία της εξουσίας αγαπητέ Οικοδόμε και πέραν αυτού ουδέν.Να είσαι καλά,ευχαριστώ για την επίσκεψη και το σχολιασμό.