Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πήρε την ισοπαλία 0-0 στη Λάρισα ο Παναιτωλικός


Στο AEL FC ARENA μπροστά σε 8000 περίπου θεατές τέθηκαν αντιμέτωποι η γηπεδούχος ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός για την 26η αγωνιστική της Football Leaque.

Το τελικό 0-0 ίσως αδικεί την ομάδα της Λάρισας,που στο πρώτο 45λεπτο είχε καθολική υπεροχή,ίσως όμως να πρέπει να ψάξουν γιατί χάνουν τόσες κραυγαλέες ευκαιρίες σ' έναν αγώνα.
Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός,χωρίς να παίξει καλά,κέρδισε το βαθμό της ισοπαλίας αφού άντεξε στα περίπου 15 κόρνερ της Λάρισας και σε πολλές ακόμα καλές ευκαιρίες της!Κι ίσως αν ήταν λίγο τυχερός στο 50’ με τον Φαβάλι να τσίμπαγε και το τρίποντο,αλλά το δοκάρι είπε όχι.
Η Λάρισα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο στρίμωξε τον Παναιτωλικό,ο οποίος είχε κλειστεί στην περιοχή του, χάνοντας ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.Κέρδισε αρκετά κόρνερ (8 στο ημίωρο!),που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Μετά το 25' ο Παναιτωλικός πέρασε μπροστά και στο 30΄ ο Σίσιτς από πολύ καλή θέση πλάσαρε άουτ!

Η Λάρισα όμως συνέχισε να υπερέχει,να κερδίζει κόρνερ αλλά να μην μπορεί να σκοράρει,ο δε Παναιτωλικός περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και με κατοχή της μπάλλας περίπου 70-30 υπέρ των γηπεδούχων.

Το ημίχρονο τελείωσε με τους Λαρισινούς να αδικούνται από το 0-0.

Περίπου τα ίδια και στις αρχές του δεύτερου μέρους,με την ΑΕΛ να μην έχει το ρυθμό της και τον Παναιτωλικό αισθητά ανεβασμένο,που στο 70' ο Σίσιτς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το ολέθριο λάθος του Σέρεμετ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΛ φορτσάρισε αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει.
Με τον Παναιτωλικό να έχει τον τελευταίο λόγο στο 90',όταν ο Κουτσοσπύρος βρέθηκε μόνος του απέναντι στο Σέρεμετ, αλλά τον πρόλαβε ο Καρακώστας και του πήρε τη μπουκιά από το... πόδι.
Στις καθυστερήσεις ο πολύ καλός σήμερα Μελισσάς κράτησε την ισοπαλία για τον Παναιτωλικό,αφού πρόλαβε τον επικίνδυνο Χασομέρη την τελευταία στιγμή.

ΑΕΛ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (60' Λιαπάκης), Μπλέντι(51'Δεινόπαπας), Τσίγκας, Χασομέρης, Ζεκίνια(65' Κρητικός).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μελισσάς, Ιωάννου(46' Γκόλιας), Κούσας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι(86' Καμαρά), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς(84' Κουτσοσπύρος), Ιορδανίδης.
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: