Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 3 - 0 (φωτο)


Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε το μεσημέρι στο "Γεντί Κουλέ" τον Παναιτωλικό, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League,τον οποίο φιλοδώρησε με τρία γκολ!

Οι Κρητικοί ήθελαν πάσι θυσία τη νίκη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οι Αγρινιώτες επίσης για να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών.Ο ΟΦΗ χάρη στα δύο φάουλ του Ναμπί,που έκανε ντεμπούτο σήμερα και το σφάλμα του διαιτητή στο 69' κέρδισε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο ΟΦΗ πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και με συνεχές πρέσινγκ δεν επέτρεπε στους παίκτες του Παναιτωλικού να οργανώσουν το παιχνίδι τους.

Κόντευε να συμπληρωθεί το ημίωρο χωρίς σπουδαίες φάσεις όταν ο ΟΦΗ πέτυχε γκολ!

Στο 26' με σούπερ εκτέλεση φάουλ από τον Ναμπί στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας από την Κρήτη έγραψε το 1-0.

Στο 33' φοβερή εκτέλεση φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ από τον Μοράρ, αλλά ο Στρέτζος απέκρουσε.

Και στο 37' πέναλτι για τον Παναιτωλικό και ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα μετά από ανατροπή του Μανά από τον Μπράουν.Το εκτέλεσε άσχημα ο Μοράρ και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε εύκολα.

Στο 45+1' ένα καλό κόρνερ από τον Ναμπί, σύγχυση στην περιοχή του Κυριακίδη αλλά κανείς παίκτης του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0!

Λήξη ημιχρόνου με τον ΟΦΗ να προηγείται 1-0

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς με τον ΟΦΗ να έχει και πάλι το πάνω και να πιέζει για ένα ακόμα γκολ,ώστε να σιγουρέψει το τρίποντο.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Παναιτωλικού δυσκολεύονταν ακόμα και ν' αλλάξουν δεύτερη μπαλιά,τα λεπτά κυλούσαν και φτάσαμε στη φάση του 69' που θα συζητηθεί πολύ.

Στο 69' λοιπόν ο Βουό βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη,ο παίκτης του ΟΦΗ καθυστερεί, ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού του πήρε τη μπάλα ακριβώς πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής.Ο διαιτητής έδειξε φάουλ και απέβαλε τον Κυριακίδη!

Στο 74' το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ: Πάλι ο Ναμπί στην πρώτη εμφάνιση εκτέλεσε θαυμάσια δίπλα από το δεξί δοκάρι του νεοεισελθόντα Γιαννακόπουλου και... 2 - 0.

Στο 87' τρίτο γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Κουτσιανικούλης πέρασε τον Γιαννακόπουλο, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο επερχόμενος Βουό την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό3 - 0.

Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ που ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη κι απογοήτευση για τον Παναιτωλικό ύστερα από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων που τον έφεραν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν(86' Δεληγιαννίδης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας(80' Νέιρα), Ναμπί(90' Οικονόμου), Βουό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκους, Μαλής, Τσοκάνης(69' Αμαράλ), Λιάβας(60' Μπάιροβιτς), Λουσέρο, Μανά, Ντίας, Μάζουρεκ(70' Γιαννακόπουλος), Μοράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου