Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Δύο πνιγμοί σήμερα στην Αιτ/νία! - Ενας στην Κάτω Βασιλική κι ένας στον Αχελώο


Δεν περνάει που να μην έχουμε κι έναν πνιγμό στη χώρα που βρέχεται γύρω γύρω από θάλασσα κι όπως πάμε φέτος θα έχουμε νέο ρεκόρ θανάτων από πνιγμούς.Την Κυριακή που μας πέρασε είχαμε έξι σε όλη την Ελλάδα και σήμερα δύο μόνο στην Αιτωλοακαρνανία,και συνήθως τα θύματα είναι ηλικιωμένοι.

Πνίγηκε 88χρονος στην Κάτω Βασιλική

Νεκρός είναι τελικά ο ηλικιωμένος που ανασύρθηκε νωρίτερα χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θάλασσα στην Κάτω Βασιλική.

Ο 87χρονος, ήταν κάτοικος Αθηνών και καταγόμενος από το Τρίκορφο Ναυπακτίας βρισκόταν στην περιοχή για τις διακοπές του. Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θάλασσα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Λ.Τ. Ναυπάκτου.

aixmi-news.gr

Αγρίνιο: Ανασύρθηκε νεκρός ηλικιωμένος από τον Αχελώο

Τελευταίο ψάρεμα για ερασιτέχνη ψαρά στα νερά του Αχελώου. Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πάει με την βάρκα του στον Αχελώο, στο ύψος της Στράτου για να ψαρέψει, όμως αυτή ήταν και η μοιραία αφού προφανώς κάτι συνέβη και ο άνδρας έπεσε μέσα στην τεχνητή λίμνη.

 Ο ηλικιωμένος δεν επέστρεψε στο σπίτι του και οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές.

Έτσι μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε να επιπλέει και άνδρες της Πυροσβεστικής Αγρινίου τον ανέσυραν τα ξημερώματα .

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ατύχημα αφού ήταν τυλιγμένος με πετονιά όταν ανασύρθηκε,όμως θα εξεταστούν και παθολογικά αίτια κατά την νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα εξακριβώσει και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

https://www.agriniosite.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου