Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Νικητής ο ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0

Το ντέρπυ των Ιωαννίνων μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικού έκλεισε την αυλαία της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.Ο αγώνας διεξήχθη  υπό καταρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο διάστημά του (χωρίς η βροχή να σταματήσει καθόλου)!
Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο και με την παρουσία 250 οπαδών του Παναιτωλικού,ο ΠΑΣ κατάφερε να κερδίσει 3-0 τον πρωτοπόρο και να περάσει αυτός στην πρώτη θέση της βαθμολογίας(16) μ' ένα βαθμό διαφορά από τον Παναιτωλικό (15).
Στο 40' έγινε το 1-0 όταν Τζάνης επωφελήθηκε από το λάθος του Αναστασιάδη, μπήκε μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και πλάσαρε εύστοχα στη γωνία του Τζενάμο.
Το 2-0 έγραψε ο Μπακαγιόκο στις αρχές(50') του β΄ημιχρόνου με πολύ ωραίο πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ντε Βινσέντι.
Στο 78' ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματά του κάνοντας το 3-0.
Ο Παναιτωλικός είχε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ,από μία σε κάθε ημίχρονο.Στο 31' με τον Παπά και στο 76΄ με τον Καούνο.Επίσης προς το τέλος του αγώνα ένα καλό σουτ του Εντζενκουέλε ανάγκασε τον Κηπουρό σε καταπληκτική εκτίναξη και απόκρουση!
Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος ενώ ο Παναιτωλικός κράτησε ένα παθητικό ρόλο μέχρι το 2-0 κι όταν μετά ανοίχτηκε ήρθε το τρίτο γκολ.Οπωσδήποτε βαρύ σκορ για μια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν είχε απώλειες βαθμών κι ούτε είχε δεχτεί γκολ.
Μια μάχη χάθηκε,ο Μαραθώνιος της Β' Εθνικής  συνεχίζεται!
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Κεϊτά, Ανδράλας, Τζάνης(65' Τζημόπουλος), Ντε Βινσέντι(73' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο(80' Κυργιάκος ), Σιαλμάς.
Παναιτωλικός: (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Παλαιολόγος(68' Μπουμάλ), Εντζενκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ(53' Ρότσα), Μπαϊκαρά(46' Καούνος), Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: