Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παναιτωλικός:το τρένο πέρασε και από την Καισαριανή


Το λαμπρό άστρο που οδηγεί φέτος τον Παναιτωλικό έλαμψε και στην Καισαριανή, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν με 1-0 του Εθνικού Αστέρα, χάρη σε γκολ που πέτυχαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κάτι που κοντεύει να τους γίνει... συνήθεια, αφού δεν είναι οι φορές στο φετινό πρωτάθλημα που η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, έχει κατορθώσει να πάρει τους βαθμούς της νίκης στον έξτρα χρόνο του παιχνιδιού.
Το γκολ του Εντζεγκουέλε, μάλιστα, προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών στο στρατόπεδο των γηπεδούχων που υποστήριζαν ότι ο σκόρερ είχε κάνει επιθετικό φάουλ.

Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου ένα πεντάλεπτο, με τους γηπεδούχους να πέφτουν πάνω στον Μαντάκη, αλλά να μην μπορούν να του αλλάξουν την απόφαση.
Με αυτή του τη νίκη, πάντως, ο Παναιτωλικός παρέμεινε μεγάλο φαβορό για την απευθείας άνοδο, αφού διατήρησε τη διαφορά από τον ΟΦΗ στους οκτώ βαθμούς, ενώ παλεύει και για την κατάκτηση του τίτλου, όντας μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ.

Από την άλλη, ο Εθνικός παρέμεινε στη διακεκαυμένη ζώνη και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα κατορθώσει να αποφύγει τα play out για την παραμονή του στην κατηγορία.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοτταράς, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Καρατζάς, Παπαζούδης, Σκάρος, Παριανός, Φραντζεσκί, Διαμάντης (77' Μπενίσκος), Λουάμο (90' Παντίδος), Χανιώτης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μουμίν, Παππάς (46' Καούνος), Μπουμάλ (80' Τζόνσον), Θεοδωρίδης (90'+7 Δέντσας), Γκούρμα.
http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: