Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πήρε κεφάλι ο Παναιτωλικός! 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου (φωτο & βίντεο)


Τη μάχη των μαχών σήμερα στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό Βόλου κέρδισε κατά κράτος η ομάδα του Αγρινίου που πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play off με 3 βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους και πλέον βλέπει.... πιο κοντά την άνοδο στη Super League.



To ματς άρχισε με 50' καθυστέρηση καθώς στιγματίστηκε από ένα τραγικό γεγονός!

Στο ζέσταμα,λίγο πριν την έναρξη του ματς, ο παίκτης του

Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτης Καρράς έπιασε με το χέρι του μία κροτίδα που κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα 4 δάκτυλα του δεξιού του χεριού.Ο παίκτης αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο, αφού γλύτωσε τα χειρότερα, καθώς σκίστηκαν τα δάχτυλά του και θα κάνει κάποια ράμματα,ίσως και πλαστική για ανάπλαση δέρματος σύμφωνα με δηλώσεις του γιατρού του Παναιτωλικού.Προληπτικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
 


Αγνωστο για ποιο λόγο ο διαιτητής καθυστέρησε 50 ολόκληρα λεπτά την έναρξη του αγώνα!



Ο Παναιτωλικός μπροστά σε 6000 χιλιάδες οπαδούς του,με τις εξέδρες να φλέγονται, ξεκίνησε πολύ δυνατά,με τον αέρα της έδρας και την πίστη για τη νίκη,σε αντίθεση με την ομάδα του Βόλου που μπήκε μουδιασμένη και εκνευρισμένη από το περιστατικό του τραυματισμού του Καρρά.



και οι WARRIORS ήταν εκεί

και τα μπαλκόνια με κόντρα τον ήλιο....

Στα του αγώνα τώρα


Πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα μια λανθασμένη απόκρουση του Πετκάκη έδωσε την ευκαιρία στο Μπελόν να ανοίξει το σκορ στα 38" με δυνατό βολέ στην αριστερή γωνία του Γίτκου.




Ο Ολυμπιακός φάνηκε προς στιγμήν να αντιδρά αλλά πολύ γρήγορα οπισθοχώρησε,με τον Παναιτωλικό να γίνεται κυρίαρχος του αγωνιστικού χώρου και να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη,με κορυφαία τη διπλή ευκαιρία του Μπακάκη στο 22' που εξουδετέρωσε και τις δύο φορές ο Γίτκος.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 33',όταν ο Σολάκης από πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Τακίδη.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε ακάθεκτος την πολιορκία της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου και στο 40' ευτύχισε να διπλασιάσει τα τέρματά του με κεφαλιά του Σφακιανάκη μετά από κόρνερ του Σίσιτς. 





Και στο δεύτερο ημίχρονο,που ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή,αλλά όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού άρχισαν να σκληραίνουν το παιχνίδι τους με αποτέλεσμα τα πολλά φάουλ και τις κίτρινες κάρτες.

Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να κρατήσει τη διαφορά του σκορ και να κάνει και συντήρηση δυνάμεων,εκμεταλλευόμενος βέβαια τις αντεπιθέσεις.Σε μία απ' αυτές στο 67' ο Καμαρά από πολύ καλή θέση έπιασε αέρα μετά από κόρνερ του Σίσιτς.

Και στο 69' ο Μπρέσκα από θέση οφσάιντ,όχι μόνο αυτός,κεραυνοβόλησε τον Τακίδη,έγραψε το 2-1 κι έβαλε πάλι φωτιά στο παιχνίδι.




Αναγκαστικά πλέον στα 20' που απέμειναν ο Παναιτωλικός "ξύπνησε" και βγήκε πάλι δυνατά μπροστά αλλά ο ρυθμός του αγώνα φάνηκε να πέφτει,ειδικά μετά το 80',που ο Παναιτωλικός "έσφιξε" πιο πολύ το κέντρο του και ο Ολυμπιακός έκανε συνέχεια φάουλ!

Στο 83' ο Σίσιτς πήγε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα μετά από μπαλιά του Μπελόν αλλά...

Από κει και πέρα ποδόσφαιρο κέντρου και σκοπιμότητας μέχρι τη λήξη του αγώνα.

*Στο 90' ο Μάκης Χάβος έβγαλε τους δυο επιθετικούς του και πέρασε δύο αμυντικούς για  να κρατήσει τη νίκη!

*Στα μείον του διαιτητή η καθυστέρηση των 50 λεπτών και το γκολ του Μπρέσκα,στο οποίο βέβαια τον κρέμασε ο βοηθός του.

*Παρά τον τραυματισμό του Καρρά και τον εκνευρισμό που επικράτησε όλος ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ καλή ατμόσφαιρα και σε φίλαθλα πλαίσια!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Μπακάκης, Δάρλας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Καμαρά(91' Αραμπατζής), Σίσιτς, Μπελόν(90' Μουμίν), Κουτσοσπύρος(70' Φαβάλι).

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): 
Γκίτκος, Σολάκης, Πινδώνης, Γκοτόβος, Παλαιολόγος, Μπολάτι(52' Μπρέσκα), Τσιάτσιος, Πετκάκης(55' Γόγολος), Ολίσε(65' Καπετάνος), Στογιάνοφ, Γενγκά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Πεντζερέτζης, Ναλμπάντης (Κιλκίς)


*στο Βόλο ο Ηρακλής νίκησε 0-1 τη Νίκη


Βαθμολογία των play off μετά από 3 αγωνιστικές:
  1. Παναιτωλικός  7
  2. Ολυμπιακός     4
  3. Ηρακλής         4
  4. Νίκη Βόλου     2
από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: