Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Κοινωνικές Δομές Αγρινίου: Χαρίζουμε τα παλιά μας βιβλία

Χαρίζουμε τα παλιά μας βιβλία
Προσφέρουμε γνώση με χαμόγελο

Οι Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγρινίου σε συνεργασία με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλούν όλους τους συμπολίτες μας στο Χαριστικό Παζάρι Βιβλίου, για τη στήριξη των οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερων που αδυνατούν να εξασφαλίσουν το «θησαυρό» της γνώσης στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Ελάτε όλοι μαζί να «αγκαλιάσουμε» την πρωτοβουλία αυτή και να
προσφέρουμε γνώση με χαμόγελο σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Παντός είδους βιβλία σε καλή κατάσταση (λογοτεχνικά, ιστορικά, ξενόγλωσσα, λεξικά, σχολικά βοηθήματα κ.ά.), μπορεί να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εφόδιο, αλλά και μια ιδανική συντροφιά σε εκείνους που διψούν για γνώση.

Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται από τη Δευτέρα 14 μέχρι και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρες 12:00 - 14:00 και 17:00 - 19:30 στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Το Χαριστικό Παζάρι θα λειτουργήσει με την υποστήριξη των εργαζομένων των Δομών, καθώς και εθελοντών που επιθυμούν -και είναι ευπρόσδεκτοι- να βοηθήσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι εθελοντές μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (Χαριλάου Τρικούπη 69, 30100, Αγρίνιο, τηλέφωνο 26410-39440) και στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη (τέρμα Παπαστράτου & Α. Βάρναλη, τηλέφωνο 26410-22393).

Κάθε «ξεχασμένο» -για εσάς- βιβλίο, μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο δώρο για τους συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους εσάς που -με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς- βρίσκεστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και αποδεικνύετε ότι, παρά τις δυσκολίες που βιώνουν, έχουν ένα στήριγμα, ένα συμπαραστάτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: