Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 2-1! τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα...

Κύριε Χάβο οι αλλαγές στο 86' γίνονται μόνο για καθυστέρηση κι όχι για ανατροπή του σκορ

Στο Γεντί Κουλέ και μπροστά σε 6000 περίπου θεατές άνοιξε η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρω του πρωταθλήματος της Super League με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό!

Για μια ακόμα φορά είδαμε τα δύο πρόσωπα του φετινού Παναιτωλικού,εξαιρετικός στο πρώτο μέρος και αγνώριστος στο δεύτερο,υποχρεώθηκε σε ήττα 2-1 από έναν πολύ καλό ΟΦΗ.

Με τον Στεφανάκο κάτω από τα δοκάρια του,ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί νωρίς,δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Μόλις στο 7' ο Καμαρά πέρασε όλους τους παίκτες του ΟΦΗ και πλάσαρε τον Φερνάντες γράφοντας το 0-1.

Κι αφού στο 21' ο Καμαρά έχασε κλασική ευκαιρία για το 0-2,ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 23' με τον Ογιος που ξέφυγε από τον Γκόλια και σούταρε διαγώνια παραβιάζοντας την εστία του Στεφανάκου,που αιφνιδιάστηκε.

Ετσι το παιχνίδι ξανάρθε στα ίσια του με δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν ως το τέλος του ημιχρόνου,ακόμα και στην κατοχή της μπάλας ήταν 50-50.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,με τον ΟΦΗ πιο ορεξάτο!

Ο Παναιτωλικός κλείστηκε στα καρέ του κι έμοιαζε να θέλει να κρατήσει αυτό το 1-1,στο 55' μάλιστα ο Στεφανάκος δέχτηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

Μοιραία λοιπόν στο 63' ήρθε το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ με τον Παπάζογλου,μετά από καταπληκτική ενέργεια του Μπούρμπου.

Στη συνέχεια ένας Θεός βοήθησε και δεν σκόραραν οι επιθετικοί του ΟΦΗ στις απανωτές επιθέσεις τους,ο Παναιτωλικός χαμένος μέσα στο Γεντί Κουλέ!

Κι ενώ στο 72' ο ΟΦΗ που κέρδιζε είχε κάνει και τρεις αλλαγές,ο Μάκης Χάβος δεν θεώρησε σωστό να βάλει κάποιον φρέσκο στο γήπεδο.

Στο 80' η πρώτη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Μπόγιοβιτς που δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αφού τον πρόλαβε ο Μιλιάζες με υπερπροσπάθεια.

Στο 87' ο Στεφανάκος είπε ακόμα μια φορά όχι στον Μακοκούλα κι έτσι η ήττα δεν πήρε διαστάσεις!

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζορό, Περογαμβράκης(64' Μακοκούλα), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς(64' Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος(72' Βερόν).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικεϊ, Μελισσάς, Γκόλιας(86' Σφακιανάκης), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ(77' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (86' Πασάς).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: