Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Στο 94' ο ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 τον Παναιτωλικό

Εμφραγμα για τον Παναιτωλικό δευτερόλεπτα πριν τη λήξη
Νόμος:Αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει

Ντέρμπι σήμερα στα Γιάννενα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό,που δεν θύμιζε τίποτα από τις τιτανομαχίες του παρελθόντος!Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στην 6η θέση,αφού η παραμονή τους πρέπει πλέον να θεωρείται σίγουρη.

Μέτριο παιχνίδι,ανούσιο,κλειστό με λίγες καλές φάσεις στις περιοχές των δύο ομάδων,αργό και χωρίς ποιότητα,με πολλές ατομικές ενέργειες εκατέρωθεν και πολλά λάθη.Ισως η εμβόλιμη αγωνιστική να κούρασε τους ποδοσφαιριστές.

Η νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον νεαποκτηθέντα Κίτσου κι ενώ όλοι περίμεναν το σφύριγμα της λήξης και την ισοπαλία!

Ο Παναιτωλικός πρόσεχε πολύ τα μετόπισθεν και ο ΠΑΣ θέλοντας να τριτώσει το σερί των επιτυχιών του φρόντισε να παραχωρήσει γήπεδο και να οργανώνει αντεπιθέσεις.

Ετσι ο Παναιτωλικός πήρε από την αρχή τον έλεγχο του κέντρου...
Πρώτο σουτ από τον Γοδόι στο 3',που έφυγε απελπιστικά άουτ... και στο 11' ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 14' καλό σουτ του Τσουκαλά μπλόκαρε ο Ράφαελ και στο επόμενο λεπτό ο Θεοδωρίδης αποχώρησε τραυματίας δίνοντας τη θέση του στο Νταλμά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει να έχει πάρει αυτός πλέον τον έλεγχο του παιχνιδιού,χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Παναιτωλικού.

Φάση διαρκείας στο 18' στα καρέ του Παναιτωλικού δεν αξιοποίησαν οι Γιαννιώτες.Οπως και το κόρνερ που κέρδισαν στο 20'.Πολύ καλό σουτ του Γιάκου στο 25',η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Καλό σουτ του Μπακάκη στο 34' απέκρουσε αρχικά ο Βελλίδης και στην συνέχεια ο Στρούνα απομάκρυνε.

Δύο κόρνερ κέρδισε στο 37' ο ΠΑΣ,αλλά πέραν αυτού τίποτα!

Στο 43' από  καλοχτυπημένο φάουλ του Γκάλο,η κεφαλιά του Μπικέι άουτ.

Τέλος ημιχρόνου με την ισοπαλία να ευχαριστεί τις δύο ομάδες!

Χωρίς αλλαγές και με ένα ξαφνικό φοβερό σουτ του Μπακάκη στο 47',που έδιωξε πολύ δύσκολα ο Βελλίδης,ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τίποτα το ιδιαίτερο στη συνέχεια,χαλαρά και πολλά λάθη και από τους δύο.

Από λάθος του Νταλμά στο 58' ο ΠΑΣ κέρδισε κι άλλο κόρνερ,που εξουδετέρωσε ο Ράφαελ,που βρέθηκε στο έδαφος μαζί με τον Κοροβέση.

Ενα ακόμα φάουλ του ΠΑΣ στο 65' δεν ανησύχησε το Ράφαελ.

Στην αντεπίθεση ο Μπακάκης βρέθηκε σε θέση βολής,όμως ο Μιχαήλ τον πρόλαβε.

Στο 69' ο Μπικέι έπιασε... αέρα μέσα στην περιοχή και η μπάλα βρήκε το χέρι του,ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο και συνέχισε το παιχνίδι.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παναιτωλικός φάνηκε να κλείνεται περισσότερο δίνοντας το δικαίωμα στον ΠΑΣ να ελπίζει...

Ομως τη μεγάλη ευκαιρία είχε ο Παναιτωλικός με τον Καμαρά στο 76',που σούταρε πολύ δυνατά από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Και ξανά στο 80' κέρδισε κόρνερ που δεν εκμεταλλεύτηκε....

Στην αντεπίθεση φάουλ του ΠΑΣ,στα χέρια του Ράφαελ!

Κόρνερ,φάουλ,σταμάτα,ξεκίνα,χωρίς ουσία κυλούσε ο χρόνος μέχρι σχεδόν το σφύριγμα της λήξης...

Στο 94' ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε ένα ακόμα φάουλ και... ο Κολοβέτσιος του ΠΑΣ πήρε την πρώτη κεφαλιά και στην συνέχεια ο Κίτσου αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής με δεύτερη κεφαλιά πέτυχε το πολύτιμο γκολ.

*Τρίτη στη σειρά νίκη για τους Γιαννιώτες που πέρασαν κατά ένα βαθμό τον Παναιτωλικό
*Το γκολ της νίκης ο πρωτοεμφανισθείς με τη φανέλα του ΠΑΣ Κίτσου

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης(73' Κίτσου), Γιάκος(60' Βίλα), Στρούνας, Ακόστα.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Θεοδωρίδης(λ.τ. 15' Νταλμά), Καμαρά, Γοδόι(83' Παπουτσογιαννόπουλος), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακάκης(67' Μπόγιοβιτς), Ανέν, Μπικέι.
από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: