Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Θρίαμβος του Παναιτωλικού,2-1 μέσα στην Κέρκυρα (φωτο & βίντεο)


Η Κέρκυρα υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα στο νησί των Φαιάκων τον Παναιτωλικό για τη 10η αγωνιστική της Super League.Με την ομάδα του Αγρινίου,ακολουθούμενη από περίπου 120 ηρωικούς οπαδούς του, να συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της και μάλιστα σκοράροντας κατά ριπάς.

Ηταν να μην πάρει μπροστά φαίνεται η μηχανή του Παναιτωλικού.Τρεις συνεχόμενες νίκες αρχής γενομένης από τον Πανθρακικό 3-1,στη συνέχεια την Ξάνθη 5-2 και 1-2 στην Κέρκυρα απόψε.

Πολύ δυνατά και γρήγορα ξεκίνησαν και οι δύο τον αγώνα,αλλά μετά το δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του ματς,ξάφνιασε τους γηπεδούχους και βρέθηκε πολύ νωρίς να προηγείται με 0-2.

16' ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό:Ο Φωτάκης κάνει το σουτ, ο Κέβιν βάζει το πόδι του για να της αλλάξει πορεία, αλλά η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και εκεί βρίσκεται ο Βιγιαφάνιες για να πάρει το ριμπάουντ και από κοντά να κάνει το 0-1!(δείτε το ΕΔΩ)


20' δεύτερο ΓΚΟΛ για τον Παναιτωλικό:Ο Κέβιν σεντράρει από τα αριστερά, στον ύπνο η άμυνα της Κέρκυρας και ο Κάπελ με εν κινήσει συρτό σουτ κάνει το 0-2 μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα!(δείτε το ΕΔΩ)

21' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Άλβες να βρίσκεται στην καρδιά της άμυνας της Κέρκυρας, αλλά να σημαδεύει ψηλά άουτ!

Προσπαθεί να συνέλθει η Κέρκυρα απ' το πεντάλεπτο σοκ, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Παναιτωλικού...

Στο 32' η πρώτη καλή στιγμή για την Κέρκυρα, με τον Κόντο να μπαίνει από πλάγια θέση στην περιοχή του Παναιτωλικού, να σουτάρει, αλλά τον Ράφαελ να του λέει όχι!


Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Γρηγορίου για την Κέρκυρα επιδιώκοντας να μεταφέρει πιο γρήγορα τη μπάλα στην περιοχή του Παναιτωλικού με κοντινές μπαλιές κι όχι να περιμένει τα γεμίσματα του Κόντου που δεν απέδωσν στο πρώτο μέρος.

Κι ενώ η Κέρκυρα πίεζε ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έχασε την ευκαιρία της χρονιάς σε μια πόλυ αστεία φάση,που η άμυνα της Κέρκυρας είχε εξαφανιστεί, στο 66':Στον ύπνο εντελώς η άμυνα της Κέρκυρας, με τον Άλβες να κάνει με δυσκολία την προβολή, να σημαδεύει δοκάρι (ενδεχομένως να ήταν και ο Ντιμιτρόφσκι που παραλίγο να βάλει αυτογκόλ) και στην εξέλιξη της φάσης ο Κάπελ να μην μπορεί με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Σέτκους!!!

Συνέχισε να προσπαθεί με πολλούς και διαφορετικούς η Κέρκυρα,αλλά ο Μάκης Χάβος είχε στήσει εντυπωσιακά την άμυνά του,ώστε να μην απειλείται ο Ράφαελ... μέχρι το 84΄που ο Γκόμεζ  μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναιτωλικού με σουτ μείωσε σε 1-2.

Κι από κει που το παιχνίδι έμοιαζε τελειωμένο ξαναζωντάνεψε!

Μέχρι τη λήξη του αγώνα όλοι οι παίκτες της Κέρκυρας κατασκήνωσαν πέριξ της περιοχής του Παναιτωλικού προσπαθώντας να αποσπάσουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας

Ηταν καλύτερος στη μεγαλύτερα διάρκεια του ματς και δίκαια κέρδισε ο Παναιτωλικός σημειώνοντας την πρώτη του εκτός έδρας φέτος.
Η Κέρκυρα έδειξε να 'χει ξεφουσκώσει σε σύγκριση με τις πρώτες αγωνιστικές!

Κέρκυρα (Γρηγορίου):Σέτκους, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Μαραγκός(72' Καϊκούτ), Ρόχας(46' Ζορμπάς), Ανδρεόπουλος(46' Ναγιάρ), Μαρκόφσκι, Κοντός, Χαβίτο.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Μπεχεράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Καπέλ(74' Καλογέρης), Βιγιαφάνες(80' Kουτρομάνος), Άλβες(67' Bασιλείου).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: