Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 0-1 στο Αγρίνιο

Ηττα του Παναιτωλικού μετά από 6 αγωνιστικές

Για την αναβληθείσα 6η αγωνιστική της Superleague αναμετρήθηκαν το απόγευμα στο συννεφιασμένο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός με τον Παναθηνααϊκό.Και οι δύο προέρχονταν από σερί επιτυχών αποτελεσμάτων.Πιο συγκεκριμένα ο Παναιτωλικός ήταν 6 αγωνιστικές αήττητος (τρεις νίκες,τρεις ισοπαλίες) και ο φιλοξενούμενος από 3 συνεχόμενες νίκες!

Το σερί των επιτυχιών διατήρησε ο Παναθηναϊκός,που ήταν καλύτερος και κέρδισε 1-0,ανεβαίνοντας έτσι ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα,ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό.

Χαλαρά ξεκίνησαν και οι δύο με τον Παναθηναϊκό να φαίνεται απλά πιο επιθετικός...,μετά το εικοσάλεπτο όμως το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά μ' ένα ατελείωτο σερί χαμένων ευκαιριών.

Στο 7'ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του Παναιτωλικού με την τελική σέντρα να μην βρίσκει στόχο.

Τρομερή διπλή ευκαιρία στο 9' για τον Παναθηναϊκό!Με ωραία ατομική ενέργεια ο Μπαϊράμι βγαίνει στην αντεπίθεση. Νικιέται όμως από τον Ράφαελ Μπρακάλι που κάνει έξοδο και στη συνέχεια η μπάλα φτάνει στον Πέτριτς, ο οποίος από πλάγια θέση τη στέλνει απελπιστικά άουτ προ κενής εστίας!

Εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες στο 16',κακή κεφαλιά του Κάπελ, η μπάλα πέρασε άουτ...

Τίποτα το ιδιαίτερο στο παιχνίδι στα 20 πρώτα λεπτά,εκτός από λάθη επί λαθών και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι είχαν υποπέσει σε 18 φάουλ και οι φιλοξενούμενοι σε 17...

Από κει και μετά αρχίζει ένα σερί χαμένων ευκαιριών για τον Παναθηναϊκό,με τον Παναιτωλικό να τα 'χει χαμένα...

Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο 23'! Ο Νάνο έβγαλε τη σέντρα και ο Πέτριτς έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 26' φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Ράφαελ! Μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Φωτάκη ο Πέτριτς έπεσε στο έδαφος αφού δέχτηκε αγκωνιά και στη συνέχεια η κεφαλιά του Μέντες δεν βρίσκει στόχο.

Και νέα επιθετική ενέργεια του Παναθηναϊκού στο 30' με τον Μπούρμπο από δεξιά να γεμίζει,το σουτ του Καρέλη έσωσε πάνω στη γραμμή ο Κούσας!

Ξανά δεν βρίσκουν δίχτυα οι "πράσινοι"... στο 30.Αυτήν τη φορά είναι ο Καρέλης που θα νικηθεί από κοντά από τον Ράφαελ που διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια.

Ξαφνικά "αναστήθηκε" ο Παναιτωλικός και τρόμαξε τον Παναθηναϊκό
Ενα μακρινό σουτ του Φωτάκη άουτ ήταν η πρώτη αντίδραση του Παναιτωλικού στο 35' κι αμέσως μετά στο 36' η μεγαλύτερη διπλή ευκαιρία του αγώνα  για τον Παναιτωλικό και ισάριθμες εντυπωσιακές αποκρούσεις του Στιλ σε τετ α τετ με Κάπελ και Μαρτίνες.

Και αμέσως μετά στο 38´ δοκάρι για τον Παναιτωλικό, σε ωραίο σουτ του Μαρτίνες!

Στο 45' ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να ανταποδώσει το δοκάρι:Από κάθετη μπαλιά, Πέριτς και Καρέλης μπερδεύονται αρχικά και στη συνέχεια ο Κροάτης με πλασέ στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ράφαελ...

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες.
Καλύτερο παιχνίδι τώρα και πολύ βελτιωμένος ο Παναιτωλικός,που δικαιούνταν ένα τουλάχιστον γκολ,αλλά δυστυχώς το πέτυχε ο Πέριτς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο 81'!

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 51' με τον Βασιλείου να αστοχεί από πολύ κοντά με το κεφάλι...

Απίστευτη ενέργεια από τον Βιγιαφάνιες στο 57'με την τελική σέντρα να μην βρίσκει στόχο από τον Μπεχαράνο.

Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 58'!Ο Μπούι αφύλαχτος και ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι σουτάρει και ο Ράφαελ με το πόδι αποκρούει σωτήρια.

Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Παναιτωλικού στο 69',αλλά τα θαλάσσωσαν στην τελική..

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 74' με τον Βιγιαφάνες να κλέβει και να γεμίζει στην περιοχή του Παναθηναϊκού,όπου ο Αλβες δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 81'ο Πέτριτς έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα του Ράφαελ... 0-1.

Στο 83' παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματά του ο Παναθηναϊκός,όταν ο Αλβες έδιωξε πάνω από τη γραμμή της εστίας του Ράφαελ.

Ο Παναιτωλικός,μετά την αρχική ψυχρολουσία,πάλεψε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση,αλλά δεν τα κατάφερε...

*Ανεγκέφαλοι της Θύρας 6 στο 87' πέταξαν κροτίδα στην περιοχή του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα ο διαιτητής να απειλήσει με διακοπή αν επαναληφθεί.
*Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στην έναρξη στη μνήμη του Κώστα Λινοξυλάκη, του παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού,που έφυγε χτες από τη ζωή.
*Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε ο γυμναστής του Παναιτωλικού,Παύλος Γκότσης,για έντονες διαμαρτυρίες.
*Με τις ριγέ (μπλε-κίτρινο) φανέλες αγωνίστηκε ο Παναιτωλικός,με τις γνωστές μωβ ο Παναθηναϊκός.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μαρτίνες, Κούσας, Μπεχράνο, Κάπελ(78' Κόρμπος), Γοδόι, Βιγιαφάνες, Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Βασιλείου(65' Αλβες), Φωτάκης (72' Καλογέρης).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Δώνης, Ζέκα, Μπούι(78' Λαγός), Μπαϊράμι(76' Ντίνας), Καρέλης (54' Μπεργκ), Πέτριτς.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: