Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Χώρισαν κοινή συναινέσει Παναιτωλικός και Λιονέλ Πόντες


Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Πορτογάλος τεχνικός, Λεονέλ Πόντες, πληρώνοντας το "μάρμαρο" για τη βαριά ήττα από την Καλλονή, στη Λέσβο με 5-1.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τη λύση της συνεργασίας τους και η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ στο Αγρίνιο για τον Πορτογάλο τεχνικό, και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, είχε προαναγγείλει αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Στον Λεονέλ Πόντες πιστώνονται τα τελευταία κακά αποτελέσματα και εμφανίσεις της ομάδας.

Τόσο η εντός έδρας ισοπαλία με τη Βέροια (1-1) για την 4η αγωνιστική, όσο κυρίως η συντριβή από την Καλλονή στη Λέσβο (5-1) για την 5η αγωνιστική.

Η απογευματινή προπόνηση της ομάδας θα διεξήχθη υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Κ20 κυρίου Γιάννη Νταλακούρα (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας,αλλά και προπονητή με επιτυχημένη πορεία στο πρόσφατο παρελθόν).

Έργα και ημέρες Πόντες

Με τον Πορτογάλο τεχνικό στην ηγεσία, ο Παναιτωλικός συγκέντρωσε επτά βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε με 2-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, την τρίτη αγωνιστική νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό εντός έδρας, την τέταρτη αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια εντός έδρας, ενώ την πέμπτη γνώρισε την ήττα με 5-1 από την Καλλονή στη Λέσβο

Αυτό που χρεώνεται στον Πορτογάλο, πέρα από τα κακά αποτελέσματα και τη μέτρια απόδοση, είναι ο "παροπλισμός" των Νοτιοαμερικάνων της ομάδας, βασικών στελεχών της εξαιρετικής πορείας της κατά την περυσινή περίοδο.
http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: