Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Νεκρός βρέθηκε ο Θανάσης Γκούστας που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή


Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση του 75χρονου Θανάση Γκούστα . Χθες Σάββατο 30-7-16 κλήθηκαν από το Α.Τ. Άρτας οι οικείοι του για να προβούν στην αναγνώριση πτώματος ανδρός που βρέθηκε 300 μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο του (κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο). 

Στο σημείο διαπιστώθηκε οτι το πτώμα άνηκε στον Θανάση Γκούστα που αγνοούνταν απο την περασμένη Κυριακή.

Ο 75χρονος δέν φέρει τράυματα και αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ο 75χρονος ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για το Πάπιγκο Ιωαννίνων, όπου βρισκόταν σε διακοπές η σύζυγός του μαζί με άλλα συγγενικά τους πρόσωπα.

Μάλιστα φαίνεται ότι δεν γνώριζαν ότι ο 75χρονος ταξίδευε από το Αγρίνιο προς τη συγκεκριμένη περιοχή. Στη διαδρομή ωστόσο σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία, και αυτός ήταν που ενημέρωσε τους υπόλοιπους για το ταξίδι του Θανάση Γκούστα.

Η οικογένεια όπως ήταν φυσικό επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, οι οποίες μετά από επισταμένες έρευνες εντόπισαν το αυτοκίνητο του 75χρονου σε περιοχή της Άρτας (κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο), ξεκλείδωτο, με τα κλειδιά στη μηχανή καθώς, το κινητό του τηλέφωνο, διάφορα ρούχα του εξαφανισθέντα Αγρινιώτη, χωρίς όμως ο ίδιος να βρίσκεται στο σημείο.

Στην έρευνα συμμετείχαν η Π.Υ. Άρτας , μέλη της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και άνδρες της ασφάλειας Άρτας. Το πτώμα του 75χρονου βρέθηκε πίσω από κτίριο αποδυτηρίων στα γήπεδα Αντισφαίρισης Άρτας.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: