Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Δύσκολα ο ΠΑΟΚ 1 - 0 τον Παναιτωλικό στην άδεια Τούμπα (φωτο)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα στην “τιμωρημένη” Τούμπα τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν ποδόσφαιρο
αξιώσεων,δύσκολα δημιουργούσαν φάσεις στις αντίπαλες εστίες και τελικά με δύο μόνο ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς και τους τρεις βαθμούς.

Πολύ χλιαρό και βαρετό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να μην ξέρει τι να την κάνει σε σημείο που στο πρώτο μισάωρο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο του.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός και πάλι σήμερα ήταν πολύ καλά στημένος,με αμυντικούς προσανατολισμούς,αλλά και τη δυνατότητα να φεύγει γρήγορα στην αντεπίθεση.

Στο 5' η πρώτη τελική στο ματς για τον Παναιτωλικό με τον Ντίας να σουτάρει από τα δεξιά, μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 16' ένα σουτ του Λόπες από τον άξονα, η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε εύκολα ο Ρέι.

Στο 18' σουτ του Κλέσιο από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά η μπάλα και πάλι κάπου κόντραρε για να τη μπλοκάρει ο Ρέι.

Στο 31' ο Κάτσε εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 34' γύρισμα του Λέοβατς από τα αριστερά, ο Μακ πλάσαρε αλλά όχι σωστά και ο Κυριακίδης μπλόκαρε.

Στο 45' ο Κάτσε πάσαρε στον Μάτος, εκείνος πλάσαρε στην κίνηση αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου,χωρίς θέαμα και χωρίς γκολ.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο,με τον Παναιτωλικό πιο επιθετικό να κερδίζει δύο κόρνερ στο πρώτο πεντάλεπτο και τον ΠΑΟΚ να βάζει στο 52' τον Πέλκα σε μια προσπάθεια να γίνει πιο απειλητικός.

Νωρίς νωρίς στο 47' ο Παναιτωλικός είχε μια κεφαλιά του Μόρα στο πρώτο δοκάρι έπειτα από κόρνερ του Κλέσιο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

Το παιχνίδι κυλούσε στους ίδιους χαλαρούς ρυθμούς,ενώ τα λεπτά κυλούσαν...

Ελάχιστες οι φάσεις στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να έχει μεν την κατοχή,αλλά όχι και τον τρόπο για να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη!

Στο 61' ζεστάθηκε λίγο το ματς όταν ο ΠΑΟΚ έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ με διπλή ευκαιρία:Ο Ελ Καντουρί σέντραρε από τα δεξιά, ο Μάτος αρχικά έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης, ο Πέλκας πήρε το "ριμπάουντ" αλλά ο Μόρας πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα με το... γόνατο!

Μετά από αυτή τη φάση ο ΠΑΟΚ ζωντάνεψε ξαφνικά,ενώ ο Παναιτωλικός φάνηκε να κλείνεται περισσότερο και να δίνει χώρο στον αντίπαλό του.

Φυσική συνέπεια λοιπόν να δεχτεί γκολ από τον παμπόνηρο Πρίγιοβιτς στο 75':Ο Τσίμιροτ σέντραρε από τα αριστερά και ο Πρίγιοβιτς,που δεν ήταν οφσίντ, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0!!!

Από κει και πέρα τα πόδια βάρυναν για τους Αγρινιώτες,που προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Σχεδόν στη λήξη του αγώνα ο Μόρας σε σύγκρουση με τον Ελ Καντουρί έπεσε άσχημα στο γήπεδο και φάνηκε να χτύπησε άσχημα στο χέρι του,αποχώρησε για λίγο και ξαναμπήκε.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να ικανοποιήσει,μάλλον προβλημάτισε με την εμφάνισή του πήρε το ματς και τους τρεις βαθμούς,ενώ ο Παναιτωλικός σε τέσσερις αγώνες έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες!

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάτσε(63' Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Μακ(52' Πέλκας), Κάμπος, Πρίγιοβιτς(80' Κουλούρης).

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχαΐλ, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχεράνο(72' Μπράβο), Ρόσα, Λόπες(79' Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ντίας(72' Μαρκόφσκι).

Δείτε κι άλλες φωτο από την αναμέτρηση της Τούμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια: