Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2-1 Απίστευτο ματς,με 3 χαμένα πέναλτι και 2 αποβολές

Και τα 3 πέναλτι τ' απέκρουσαν οι τερματοφύλακες

Παναιτωλικός - Πανιώνιος το απόγευμα στο συννεφιασμένο και κρύο (12 βαθμοί) Αγρίνιο για τη 13η αγωνιστική της Super League,μπροστά σε 3000 περίπου θεατές και με τη Θύρα 6 κλειστή,λόγω των επεισοδίων με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού με 2-1 μετά από ένα ματς που τα είχε όλα στο δεύτερο ημίχρονο,γκολ,πέναλτι,αποβολές...

Και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττα προχτές στην εμβόλιμη αναβληθείσα 6η αγωνιστική.Ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα πραγματοποιώντας αλλεπάλληλα σουτ από μακρινές αποστάσεις,που δεν ανησυχούσαν τους τερματοφύλακες....

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 2'. Μετά από κόρνερ του Μαρτίνες, ο Μαλεζάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 3' απάντησε στις ευκαιρίες ο Πανιώνιος, με τον Ιμπαγάσα να σουτάρει συρτά έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ξανά στο 5' σουτ του Μπουμάλ και στο 10' φάουλ του Φωτάκη έφυγαν λίγο άουτ...

Μετά το δεκάλεπτο σα να ξεφούσκωσαν οι δύο ομάδες,ενώ έγινε αισθητή η αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Βιγιαφάνες για τον Παναιτωλικό.

Οι Πανιωνίου συνέχισαν να εξαπολύουν μακρινά σουτ,που δεν ανησυχούσαν το Ράφαελ.

Στο 31' εξαιρετικό σουτ του Μαρτίνες,έπεσε στη γωνία του ο Παπαδόπουλος κι έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 39' σουτ του Φωτάκη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο στο 43' και σωτήρια επέμβαση του Ράφαελ σε τετ α τετ με τον Φούντα.

Ενα σουτ του Γοδόι στο 45' και μια κεφαλιά του Μύγα στο 46' έφυγαν άουτ...
Ημίχρονο 0-0...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές,αλλά με βροχή...

Φορτσάτος μπήκε ο Παναιτωλικός,που δεν αποφεύγει τα λάθη στην τελική προσπάθεια!
Απείλησε κάπως σε δύο φάσεις την εστία του Πανιωνίου:Στο 49' καλή κίνηση από τον Μαρτίνες που πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα αλλά.... και στο 50' κόρνερ για τον Παναιτωλικό εκτέλεσε ο Φωτάκης με τον Ετζεγκέλε να μη μπορεί να πιάσει καλά την κεφαλιά.

Εψαχνε ο Παναιτωλικός το γκολ,ανορθόδοξα όμως και ο Πανιώνιος αμύνονταν σθεναρά για τον βαθμό της ισοπαλίας....

Πίεζε ασφυκτικά ο Παναιτωλικός,αλλά τα βεβιασμένα μακρινά σουτ από Γοδόι,Φωτάκη,Μαρτίνες δεν είχαν αποτέλεσμα,ενώ ο Πανιώνιος προσπαθούσε να βγει μπροστά με τον πολύ δραστήριο Φούντα!

Ωσπου στο 62' ήρθε το γκολ με κοντινό πλασέ του Κάπελ μετά από ωραία προσπάθεια του Μύγα, που κοντρόλαρε με επιτυχία την μπάλα κι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στην μικρή περιοχή του Πανιωνίου.

Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός ήλεγχε το παιχνίδι,είχε κατοχή μπάλας,ενώ οι προσπάθειες των παικτών του Πανιωνίου για την ισοφάριση, δεν καρποφορούσαν.

Πέναλτι για τον Παναιτωλικό κέρδισε στο 76' ο Άλβεζ,από πλάγια θέση έβγαλε τον τερματοφύλακα έξω από την εστία του και πάνω στο πλασέ ο Χατζηησαϊας έκανε χέρι και αποβλήθηκε.Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο.

Δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό στο 78':Μετά την απόκρουση του Παπαδόπουλου στη φάση του πέναλτι η μπάλα κατέληξε κόρνερ, το οποίο αξιοποίησε ο Παναιτωλικός με τον Μαλεζά που από κοντά με πλασέ έκανε το 2-0...

Πέναλτι για τον Πανιώνιο στο 81' σε ανατροπή του Μπουμάλ από τον Μαλεζά, ο οποίος βλέπει την κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος παίκτης.

Ο Ράφαελ απέκρουσε την εκτέλεση του Μπουμάλ, αλλά ο Γιάννου πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-1.


Νέο πέναλτι για τον Παναιτωλικό στο 88'!Ο Ιμπαγάσα έκοψε τον Μαρτίνες μέσα στην περιοχή και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Μαρτίνες και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε για δεύτερη φορά!!!

Τέλος παιχνιδιού,ακόμα μία νίκη (δύσκολη) του Παναιτωλικού συν τρεις βαθμοί!!!

* Με τα κίτρινα ο Παναιτωλικός, με τα κόκκινα o Πανιώνιος.
* Εκλεισε όντως η Θύρα 6,όπως είχε πει η διοίκηση μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό
* Δύο πρώην του Παναιτωλικού στην ενδεκάδα του Πανιωνίου,αποδοκιμάστηκε ο Παύλος Μητρόπουλος, σε αντίθεση με τον Μπουμάλ που χειροκροτήθηκε.
* Πρόβλημα στο σύστημα ενδοεπικοινωνίας των διαιτητών ήταν η αιτία της καθυστερημένης έναρξης του δεύτερου μέρους

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Μπεχαράνο(80' Κουτρομάνος), Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βιγιαφάνες (15' λ.τ. Μύγας), Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Φωτάκης(73' Κόρμπος).

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Ιμπαγάσα, Φούντας, Μπουμάλ, Σιώπης(89' Μπούζας), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: