Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στη νίκη (1-0) του Παναιτωλικού επί του Πλατανιά (Βίντεο)


Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-0 το απόγευμα στο Αγρίνιο,στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.Λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο λόγω της βροχής που έπεφτε μέχρι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα,αλλά και λόγω της ημέρας...

Εγινε ένα γρήγορο,ανοικτό και χορταστικό από πλευράς φάσεων και ευκαιριών παιχνίδι,με τον Παναιτωλικό να πετυχαίνει μία ακόμα πολύτιμη νίκη και να φθάνει τους 21 βαθμούς...

Απογοήτευση όμως προκαλεί η απώλεια τόσων κλασικών ευκαιριών από παίκτες που αγωνίζονται στη Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν μόλις στο 2' για τον Πλατανιά με τον Ναζλίδη, που βγήκε στην αντεπίθεση και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η απάντηση ήρθε με κόρνερ για τον Παναιτωλικό στο 3', με τον Άλβεζ να πιάνει μόνος του την κεφαλιά αλλά να αστοχεί...

Νέα ευκαιρία για την ομάδα του Αγρινίου στο 8'. Στο σουτ του Μαρτίνες, ο Ολιμπά αντέδρασε σωστά και στην επαναφορά, ο Γοδόι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Παναιτωλικός είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας και ήταν αυτός που πίεζε διαρκώς για την επίτευξη ενός τέρματος,αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς λόγο των πολλών βροχοπτώσεων τις τελευταίες ώρες (από χτες έβρεχε συνέχεια στο Αγρίνιο)!
Στο 11' η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς όταν ο Αλβεζ βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά,μετά από μπαλιά διαβήτη του Μαρτίνες,αλλά νικήθηκε από τον Ολιμπά.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ένας επιθετικός μονόλογος του Παναιτωλικού,που σκάλωνε στο θέμα γκολ.Ο Πλατανιάς δεν έδειχνε ικανός ν' απειλήσει τους γηπεδούχους.

Σε μια  αντεπίθεση στο 17' ο Πλατανιάς, με τον Ναζλίδη να γίνεται κάτοχος της μπάλας, αλλά να σουτάρει άουτ από καλή θέση.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών στο πρώτο εικοσάλεπτο για τον Παναιτωλικό,από τον Πλατανιά μόνο ο Ναζλίδης αποτελούσε κίνδυνο στις κάποιες αντεπιθέσεις του.

Γυριστό σουτ του Άλβες στο 22' κατέληξε χωρίς δύναμη στην αγκαλιά του Ολιμπά. Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Μπεχαράνο στο 24' άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στην αριστερή γωνία του Ολίμπα.(Δείτε ΕΔΩ το γκολ)

Μετά το γκολ ακολούθησε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών ανά τρίλεπτο

Στο 27' σουτ από τον Καλογέρη,πάλι από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο άουτ...

Στο 30' εκπληκτική ενέργεια από τον Μαρτίνες, που πέρασε δύο παίκτες του Πλατανιά και σούταρε δυνατά από θέση μέσα δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Αλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 34' και πάλι με τον Μαρτίνες, που έκανε το φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ολιμπά μπλόκαρε εύκολα.

37': Νέα εκπλητική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μαρτίνες, που από το ύψος της μικρής περιοχής λάθεψε και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Νέα τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 44'!Μετά από εκπληκτική συνεργασία πολλών παικτών στην περιοχή του Πλατανιά,αρχικά με τον Γοδόι, τον οποίο σταμάτησε ο Ολιμπά και στη συνέχεια με τον Ετζενγκέλε, που έστειλε τη μπάλα άουτ.

Χορταστικό το πρώτο ημίχρονο,πολύ φτωχό το σκορ 1-0!
Εκπληκτικά τα στατιστικά του Α' ημιχρόνου για τον Παναιτωλικό

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και μια χαμένη ευκαιρία για τον Πλατανιά κι από κει και  πέρα άρχισε ένα ανελέητο σφυροκόπημα των παικτών του Παναιτωλικού,προς την εστία του Πλατανιά, που προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για τον Παναιτωλικό στο 51'. Ο Κάπελ έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Άλβες από το σημείο του πέναλτι, πλάσαρε άουτ.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 52', με τον Μαρτίνες να δίνει στον Μύγα, αλλά και αυτό το σουτ δεν βρήκε στόχο.

Τεράστια ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Τσουράκη στο 59', που νικήθηκε από τον Ράφαελ.

"Απαντάει" στο επόμενο λεπτό (60') ο Παναιτωλικός με τον Άλβες, που μπήκε στην περιοχή, αλλά αντί να κάνει σέντρα, προτίμησε να σουτάρει και είδε τον Ολιμπά να λέει "όχι" και σε αυτή την περίπτωση.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,με τον Παναιτωλικό να διατηρεί μεν τον έλεγχο,όχι όμως και τη σιγουριά της νίκης,όσο δεν έρχονταν ένα δεύτερο γκολ...

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά στο 81, με τον Ναζλίδη να σουτάρει, αλλά η μπάλα να βρίσκει στον πεσμένο Κούσα και να καταλήγει κόρνερ.

Επαιξε για πολύ ώρα με τη φωτιά ο Παναιτωλικός και στάθηκε τυχερός απέναντι σ' έναν άτολμο Πλατανιά...

Ενα ματς που θα 'πρεπε να το κερδίσει τουλάχιστον 5-1,έληξε με το μίζερο 1-0 και πολλά καρδιοχτύπια στο τέλος...

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες(66' Βασιλείου), Κάπελ, Καλογέρης(87' Μαλεζάς), Γοδόϊ, Μαρτίνες, Μύγας(61' Κόρμπος), Ετζενγκέλε.

Πλατανιάς(Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Δημήτρης, Μενδρινός(80' Γιακουμάκης), Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Μιλούνοβιτς(71' Φιγκέιρα), Νέπλιακ, Τσουράκης(75'Τσοντάκης), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Τετέ.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: