Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Πλατανιάς - Παναιτωλικός 2-0,λύτρωση για την ομάδα των Χανίων


Πλατανιάς - Παναιτωλικός 2-0,σήμερα το απόγευμα στα Περιβόλια των Χανίων για την 32η αγωνιστική της Super League.

O Πλατανιάς ήθελε την νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και την πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο απέναντι σ' έναν Παναιτωλικό που είχε μεν ελαφρά υπεροχή κατά διαστήματα στο παιχνίδι,αλλά πέραν αυτού μηδέν.

Μέτριο θέαμα παρουσίασαν οι δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να είναι ανώτερος. Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας καλές στιγμές με Βιγιαφάνες και Λάζαρ, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Πλατανιά.

Η ομάδα του Παράσχου στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε βελτιωμένη, δεν δεχόταν τόσο συχνά απειλές προς την εστία της, με αποτέλεσμα να ψάξει με περισσότερες αξιώσεις το γκολ.

Εφτασε τελικά ένα εξάλεπτο στο τέλος του αγώνα για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 και να ανασάνουν οι γηπεδούχοι...

83' ΓΚΟΛ ο Τόρες και 1-0 για τον Πλατανιά.
Γύρισμα του Κουλιμπαλί από αριστερά, ο Τόρες με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μπρακάλι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

88' εξαιρετική μπαλιά του Γουνδουλάκη, πλασέ του Γιακουμάκη και 2-0.
Κάθετη πάσα του Γουνδουλάκη, ο Γιακουμάκης βρέθηκε απέναντι από τον Ολιμπά και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Πλατανιάς(Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα(58' Γκαβιλάν), Μπανανά, Ζαραδούκας(78' Γιακουμάκης), Τετέ, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός(68' Γουνδουλάκης), Τόρες. 

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Λαζάρ, Μαλεζάς, Κέβιν(46' Κουτρομάνος), Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Κάπελ(59' Μύγας), Βιγιαφάνιες, Μορένο(77' Αλβες)

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: