Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ακόμα μία βαριά ήττα για τον Παναιτωλικό,3-0 από τον Πανιώνιο


Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε σήμερα το μεσημέρι εκτός έδρας στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Superleague και πέτυχε να εξανεμίσει και τις τελευταίες πιθανότητες για έξοδό του στην Ευρώπη.

Για 6η συνεχόμενη αγωνιστική η εκπληκτική μέχρι πρότινος ομάδα του Παναιτωλικού δεν σκόραρε και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο με το βαρύ 3-0.

Σε έξι συνεχόμενους αγώνες ο Παναιτωλικός έχει συγκομιδή μόλις δύο βαθμών από δύο ισοπαλίες,ενώ κατάφερε να ηττηθεί τέσσερις φορές εκ των οποίων τις δύο μέσα στο Αγρίνιο!

Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος μ' αυτή τη νίκη εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία...

Λίγος κόσμος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης,όπως λίγες και οι φάσεις του κακού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο... Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν με το αμφισβητούμενο γκολ του Κολοβού μόλις στο 47',το οποίο ήταν η αρχή του τέλους για τον Παναιτωλικό.



Πέναλτι ζήτησε στο 28' ο Πανιώνιος σε ανατροπή του Μπουμάλ από τον Ράφαελ και μάλλον πρέπει να είχε δίκιο...

Σέντρα του Μαρτίνες στο 39' ο Οικονόμου στην προσπάθειά του να κόψει, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε κόρνερ...

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,στο 47', ο Πανιώνιος πέτυχε το 1-0 όταν ο Κολοβός με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ράφαελ.Οι Αγρινώτες διαμαρτύρονται για οφσάΙντ,που όντως ήταν στην αρχή της φάσης.

Από κει και μετά άρχισε η κατάρρευση του Παναιτωλικού που δέχτηκε δύο ακόμα γκολ...

Ο Γιάννου στο 71' μετά από συνδυασμό των παικτών του Πανιωνίου και ωραίο πλασέ έκανε το 2-0...

Και στο 83' τρίτο γκολ για τον Πανιώνιο και πάλι με τον Κολοβό, που πήρε εξαιρετική πάσα από τον Φούντα από αριστερά και πλάσαρε τον Ράφαελ.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπουμάλ(86' Αθάριος), Κολοβός(88' Σιώπης), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Φούντας, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Μπακάσετας(66' Γιάννου).

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν(62' Ρουσκουγιέδα), Λάζαρ, Φωτάκης(74' Θεοδωρίδης), Μαρτίνες, Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μορένο(74' Αλβες).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: