Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο δολοφονίας Φύσσα - Αντιφασιστική πορεία αύριο - Καταλήψεις σε σχολεία


«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ενόψει των αυριανών εκδηλώσεων μνήμης για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Τις τελευταίες ώρες, έγιναν συσκέψεις της ηγεσίας και η
Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Σ», για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις και επεισόδια στη διάρκεια ιδίως της αντιφασιστικής πορείας που προγραμματίζεται για αύριο το απόγευμα στις 18:30 από την Αντιεξουσιαστικές Κινήσεις του Αγρινίου και αφετηρία την πλατεία Δημάδη. Αργότερα, στις 20:00, ραντεβού με την ίδια αφετηρία έχουν δώσει και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων εξωκοινοβουλευτικών σχημάτων της περιοχής.

Το προσωπικό της τοπικής αστυνομίας θα βρίσκεται σε διαρκή και 24ωρη ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο, ενώ και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα. Στόχος η αποφυγή επεισοδίων, που είχαν συμβεί σε αντίστοιχες πορείες στο παρελθόν.

Καταλήψεις σχολείων στο Αγρίνιο

Στο μεταξύ υπό κατάληψη τελούσαν χθες αρκετά σχολικά συγκροτήματα του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Μαθήματα δεν πραγματοποιήθηκαν στα Γυμνάσια, ενώ και σε αρκετά Λύκεια οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: