Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός θα βραβεύσουν την Ολυμπιονίκη Αννα Κορακάκη


Επιτέλους ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα της Super League,έστω κι ανορθόδοξα αφού αρχίζει από την 3η αγωνιστική μετά την αναβολή των δύο πρώτων λόγω της γνωστής διαμάχης ΕΠΟ - Κοντονή που κατέληξε στην παραίτηση του πρώτου.

Στα πλαίσια λοιπόν της 3ης αγωνιστικής,που τα πρώτα ματς έγιναν χτες Σάββατο,στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια Παναιτωλικό.

Να θυμίσουμε ότι την περσινή περίοδο ο Παναιτωλικός απέσπασε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 0-0,ενώ την περίοδο 2014-2015 πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-2!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμεί διακαώς να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα,αφού έχει και το μειονέκτημα της αφαίρεσης 3 βαθμών,που την αναγκάζει να ξεκινήσει από το -3...

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Γλύκος , Μπρκιτς , Γιαννούλης , Μάτος , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Κρέσπο ,Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Μυστακίδης , Κάμπος ,Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης .

Ο Παναιτωλικός χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα επιχειρήσει να συνεχίσει την καλή παράδοση που δημιούργησε και να μην επιστρέψει στις παλιές εποχές που έχανε στην Τούμπα με κάτω τα χέρια.

Στην αποστολή του Παναιτωλικού συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:15 και οι δύο ομάδες θα βραβεύσουν την Ολυμπιονίκη μας Αννα Κορακάκη.

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε πως στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Ιβάν Σαββίδης θα κάνει την βράβευση για να αποδώσει την τιμή που αξίζει στο «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής.

Σημειώνεται πως η Ελληνίδα ολυμπιονίκης βραβεύτηκε το περασμένο Σάββατο στη Δράμα από τον ΣΦ ΠΑΟΚ και όχι από την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

«Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός.Με την ευκαιρία αυτή η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα συμμετάσχει στην εκδήλωση βράβευσής της που θα πραγματοποιηθεί από τον ΠΑΟΚ, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό της για τις μεγάλες επιτυχίες της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο 2016, που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες. Θα απονείμει στην Άννα Κορακάκη αναμνηστική πλακέτα και φανέλα με το όνομά της, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: