Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Θρίλερ με την εξαφάνιση ηλικιωμένου στην Ηλεία


Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας του 78χρονου Θεόδωρου Πατσουρή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 7 Σεπτεμβρίου στο χωριό Λαγανά Πηνείας, όπου είχε μεταβεί για κάποιες εργασίες, από την Αθήνα όπου διαμένει μόνιμα.

Για τον εντοπισμό του έχει σημάνει silver alert, ενώ όπως
έγραψε το tempo24.gr, μετά την δήλωση εξαφάνισης από τους οικείους του στο Α.Τ Καλλιθέας, σήμανε συναγερμός στις αρχές. Μάλιστα από τις έρευνες, προέκυψε πως το κινητό του έδωσε στίγμα στην περιοχή του Ερυμάνθου Αχαΐας,

Οι αστυνομικοί αναζητούν το μπλε σκούρο Opel Astra που οδηγούσε με αριθμό κυκλοφορίας ΖΚΚ 2229. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε μπλουζάκι, τύπου πόλο, ενώ χαρακτηριστικό του είναι πως Κουτσαίνει ελαφρώς από το δεξί του πόδι. Έχει ύψος 1,76, καστανά μάτια και είναι αδύνατος.

Ο αγνοούμενος σύμφωνα με το ilialive.gr τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης για την πρωτεύουσα αφήνοντας πίσω τον τόπο καταγωγής του στην Ηλεία. Όμως στην περιοχή της ΕΟ 111 τα ίχνη του χάθηκαν. Εκεί διενεργούνται και οι έρευνες από τις Αρχές...

Ο 78χρονος Θεόδωρος Πατσούρης βρισκόταν για δουλειές στο χωριό του. Τη νύχτα 7 προς 8 Σεπτεμβρίου, είχε ενημερώσει την οικογένειά του πως θα έπαιρνε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Όμως δεν έφτασε ποτέ... ή τουλάχιστον στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Οι δικοί του έχοντας κάνει πολλές απόπειρες να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά και αφού δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο, απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας. Αφού οι έρευνα εκεί δεν απέδωσε καρπούς, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας για να τον αναζητήσουν στα όρια του νομού.

Οι Αρχές ζήτησαν την συνδρομή των εταιριών κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό του σήματος. Οι κεραίες αποκάλυψαν πως το τελευταίο στίγμα του σήματος ερχόταν από τα όρια Ηλείας – Αχαΐας στην ευρύτερη περιοχή Αγίας Τριάδας και Σκιαδά.

Εκτιμάται πως φεύγοντας από το Λαγανά ένα χωριό έξω από το Σιμόπουλο, κατευθύνθηκε προς την ΕΟ 111 για να προχωρήσει προς Αθήνα. Το κινητό του μετά από τόσες και τόσες κλήσεις αναζήτησης από τους οικείους του, εκτιμάται πως έκλεισε και πλέον χάθηκε το σήμα.

Οι έρευνες στην Ηλεία πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή από χθες το μεσημέρι. Δυνάμεις της Αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή σε Λαγανά, Σιμόπουλο και ΕΟ 111 σε όλο το τμήμα της που διασχίζει την Ηλεία από την Αγ. Τριάδα προς Σκιαδά και προς Δίβρη μέχρι τα Τριπόταμα.

Έως χθες το βράδυ δεν είχε υπάρξει κάποιο ίχνος από τον 78χρονο και το αυτοκίνητό του. Είχαν ελεγχθεί πολλά σημεία επικίνδυνα και λιγότερα επικίνδυνα επί της εθνικής οδού, καθώς και άλλες παράπλευρες περιοχές. Σήμερα το πρωί ξεκίνησε νέος γύρος ερευνών.
http://www.tempo24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: