Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Αφαίρεση 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και χωρίς κόσμο με την ΑΕΚ

0 - 3 υπέρ του Ολυμπιακού το ματς που δεν έγινε

Ο ΠΑΟΚ βλέπει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας να απομακρύνεται - Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος τιμωρήθηκε με αφαίρεση
τριών βαθμών για το αντικείμενο που χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στην Τούμπα - Χωρίς κόσμο με Πανιώνιο κι ΑΕΚ - Εφέσιμη η ποινή

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών για το αντικείμενο στον Όσκαρ Γκαρθία, ενώ κλείνει την Τούμπα για τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ. Παράλληλα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά (0-3).

Να σημειωθεί ότι η ποινή είναι εφέσιμη και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να ρίξουν την ποινή.

Η απόφαση
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: