Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η νίκη του Παναιτωλικού στο Περιστέρι "έφαγε" το Δέλλα - Διάδοχος ο Ουζουνίδης;


Μόλις δύο αγωνιστικές πρόλαβε ο Τραϊανός Δέλλας να κοουτσάρει την ομάδα του Περιστερίου.Δυστυχώς το ρητό που λέει "αφού δεν μπορείς ν' αλλάξεις ολόκληρη ομάδα,αλλάζεις προπονητή" έχει εφαρμογή και στην περίπτωση του Ατρομήτου Αθηνών.

Πρωί πρωί της Δευτέρας, επομένη της εντός έδρας ήττας του από τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της SuperLeague, ο Ατρόμητος (μετά από δύο ήττες,είχε προηγηθεί αυτή στα Γιάννενα, που συνοδεύτηκαν και από κακές εμφανίσεις) ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Τραϊανό Δέλλα.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του.»

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ την οικογένεια Σπανού και τον κ. Αγγελόπουλο που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ στον Ατρόμητο για σχεδόν ένα χρόνο.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να λυθεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τους παίκτες για την συνεργασία και εύχομαι στον Ατρόμητο καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του!»

Διάδοχος ο Ουζουνίδης;
Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε για υποψήφιος διάδοχος είναι αυτό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος μετά την απομάκρυνσή του από τον Πανιώνιο παραμένει άνεργος.

Ο Σπανός εκτιμά διαχρονικά τα προσόντα του Εβρίτη τεχνικού και αυτό που μένει να φανεί είναι το πόσο γρήγορα θα τρέξουν οι εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: