Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Τραγωδία στο ράλι της ΔΕΘ - Σκοτώθηκε θεατής (φωτο)

Αγωνιστικό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα θεατή του 49ου Ράλι ΔΕΘ, στην παλιά Επαρχιακή Παλαιόκαστρου-Πολυγύρου

Τραγική τροπή πήρε το 49ο Ράλι ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας διεξαγωγής του στη διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο στη Χαλκιδική. 

Ένας 47χρονος άνδρας που παρακολουθούσε τον αγώνα έχασε τη
ζωή του όταν παρασύρθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετείχε στον αγώνα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10 το πρωί, στην παλιά Επαρχιακή Οδό Παλαιοκάστρου-Πολυγύρου. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος οδηγός του αγωνιστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή στην ειδική διαδρομή μετά το Παλαιόκαστρο.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε τον θεατή και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος συνοδηγός. Ο συνοδηγός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Μετά από το τραγικό περιστατικό ο αγώνας ακυρώθηκε και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε κανονική πορεία επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Αγωνιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Σταύρος Μαράτος, ο θεατής βρισκόταν στο εξωτερικό μέρος της στροφής, το οποίο είναι και το πλέον επικίνδυνο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τον δρόμο.

Κατά τον ίδιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι ΔΕΘ έχει γίνει εκτεταμένη ενημέρωση για τα σημεία που είναι ασφαλή για την παρακολούθηση των αγώνων.

http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: