Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Γέμισε συνταξιούχους το Ζάππειο! - Πολιορκείται και από το ΠΑΜΕ o... Ψαλιδοχέρης! (φωτο & βίντεο)


Το πρωί το ΠΑΜΕ έκανε μια από τις αιφνιδιαστικές του κινητοποιήσεις και απέκλεισε το Ζάππειο όπου είναι να διεξαχθεί συνέδριο για το μέλλον της εργασίας. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν και συνταξιούχοι που ήταν να συγκεντρωθούν στο υπουργείο Εργασίας.



Με πανό που έγραφαν συνθήματα κατά των μέτρων λιτότητας που φέρνουν φτώχεια και ανεργία τα μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν από νωρίς στο Ζάππειο Μέγαρο, με ένα από τα πανό να ξεχωρίζει καθώς παρουσιάζει τον υπουργό Εργασίας ως άλλο ... Ψαλιδοχέρη, προφανώς λόγω των μειώσεων στις συντάξεις. Αλλά και οι συνταξιούχοι που γέμισαν τον προαύλιο χώρο διαμαρτύρονται για τις περικοπές των συντάξεων.



Θα μείνουμε εδώ όσο χρειαστεί, δηλώνουν μέλη του ΠΑΜΕ. Δείτε τί είπαν ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του συνδικάτου τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής Αττικής και ο Γιώργος Στεφανάκης, αντιπρόεδρος του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:
Σήμερα βρισκόμαστε στο χώρου του Ζαππείου απρόσκλητοι, πρόεδροι συνδικάτων, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από δεκάδες συνδικαλιστικές και συνταξιουχικες οργανώσεις για να καταγγείλουμε κυβέρνηση και κολαούζους που δίνουν χέρι βοηθείας στους βιομηχάνους, στους εφοπλιστές και στη μεγαλοεργοδοσία κάθε κλάδου για το τσάκισμα των εργατικών κατακτήσεων, να ενημερώσουμε για τη νέα παγίδα που πάει να στηθεί στην πλάτη της εργατικής-λαϊκής οικογένειας, όταν έχουν ήδη συμφωνήσει πάνω στο νέο γύρο επίθεσης, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων εργάζεται με 400 ευρώ, με εργασιακές σχέσεις λάστιχο ή βρίσκεται μαζικά στην ανεργία.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: