Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Άριστος Σωκράτους: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Κύπριο πιλότο του Boeing που συνετρίβη στη Ρωσία


- Ήταν το τελευταίο ταξίδι του 38χρονου πιλότου από τη Λευκωσία με την εταιρία FlyDubai
- Ο Άριστος Σωκράτους εργαζόταν παλιότερα στην εταιρία Helios
- Η σύζυγος του είναι επτά μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι
- Τον Μάιο θα έπιανε δουλειά σε μεγάλη αεροπορική εταιρία για να μπορεί να είναι κοντά στην οικογένειά του
- Είχε πάθος με τις μηχανές και είχε πάρει μέρος σε αγώνες
- Έχασε τη ζωή του μαζί με άλλους 61 ανθρώπους στη συντριβή του Boeing στο αεροδρόμιο του Ροστόφ


Η μοίρα έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο για άλλη μια φορά. Οι αποκαλύψεις για τον Άριστο Σωκράτους, τον 38χρονο πιλότο του μοιραίου Boeing που συνετρίβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (19.03.2016) στο Ροστόφ αποδεικνύουν αυτό ακριβώς: το τραγικό παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα.

Το μοιραίο αεροσκάφος της εταιρίας Fly Dubai συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ροστόφ, όπου επικρατούσαν κάκιστες καιρικές συνθήκες, παρασύροντας στο θάνατο τους 55 επιβάτες και το επταμελές πλήρωμα.
Πιλότος του μοιραίου Boeing ο Άριστος Σωκράτους, που παλιότερα είχε εργαστεί και στην εταιρία Helios, από τη Λεμεσό. Αυτό θα ήταν το τελευταίο ταξίδι του 38χρονου Κύπριου πιλότου με την εταιρία από το Ντουμπάι, αναφέρουν πληροφορίες από την Κύπρο.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο Σωκράτους επρόκειτο να πιάσει τις επόμενες μέρες δουλειά σε μεγάλη αεροπορική εταιρία καθώς ήθελε να βρίσκεται όσο γίνεται πιο κοντά στην επτά μηνών έγκυο γυναίκα του, η οποία περιμένει αγοράκι.

Για πολλά χρόνια, ο Άριστος Σωκράτους εργαζόταν στην εταιρία Helios αλλά μετά τη συντριβή αεροσκάφους της εταιρίας τον Αύγουστο του 2005 στο Γραμματικό και το κλείσιμο της Helios, μετακόμισε στο Ντουμπάι και άρχισε να εργάζεται στην FlyDubai.

Ο 38χρονος πιλότος, εκτός από τα αεροπλάνα, είχε πάθος και με τις μηχανές και σύμφωνα με πληροφορίες πολύ συχνά έπαιρνε μέρος και σε αγώνες, όπως το Dragstrer Πολυκάστρου. Στη σελίδα του στο Facebook εξάλλου, εκτός από τη φωτογραφία προφίλ με έναν αναβάτη μηχανής, έχει ανεβάσει και πολλά βίντεο από αγώνες ταχύτητας.
Στο μεταξύ, σοκ προκαλεί και η τελευταία συνομιλία με τον Πύργο Ελέγχου στο Ροστόφ, σε ένα ηχητικό που ανέβασε το Lifenews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: