Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Επιθετική ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ για το Κ.Υ. Αιτωλικού

Μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων του Αιτωλικού

Ευθεία επίθεση από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ κατά του Διευθυντή του Κ.Υ. Αιτωλικού και πρώην δημάρχου Μεσολογγίου,κυρίου Γιάννη Αναγνωστόπουλου,μετά τις δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με τις προθέσεις της 6ης ΥΠΕ για το Κ.Υ. Αιτωλικού. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες του Ν. Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαίτερα της περιοχής ευθύνης του Κ.Υ. Αιτωλικού, πως με απόλυτη αίσθηση ευθύνης, προχώρησε σε θεσμική προσπάθεια συνεννόησης με το ιατρικό προσωπικό για την κατάρτιση προγράμματος εφημέρευσης του ΤΕΠ του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, του Κ.Υ. Αιτωλικού και του Κ.Υ. Αστακού, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο προσωπικό σε κάθε δομή για την 24 ωρη λειτουργία της.

Η αδικαιολόγητη εξωθεσμική, προσωπική επίθεση και διοργάνωση διαμαρτυρίας του Διευθυντή του Κ.Υ. Αιτωλικού έχει μοναδικό στόχο να αποπροσανατολίσει τον πληθυσμό από την πραγματικότητα.

Η θέληση του είναι να αντιμετωπίζει τους συναδέλφους του σαν « ορντίναντσες » και υποτακτικούς για να καλύπτουν την ουσιαστική του απουσία από την λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων του Αιτωλικού για το Κ.Υ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού αλλά και κάτοικοι της περιοχής για το επιχειρούμενο κλείσιμο της μονάδας μετά την απόφαση της 6ης ΥΠΕ να καταργήσει την 24ωρη εφημερία.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Κ.Υ. Γιάννη Αναγνωστόπουλο από αύριο δεν θα υπάρχει εφημερία σε 24ωρη βάση πράγμα που γνωστοποίησε στον κόσμο ώστε να μην ταλαιπωρείται όταν απαιτηθεί η μεταφορά του σε νοσηλευτική δομή. Η συγκέντρωση αυτή αποτέλεσε μια πρώτη κινητοποίηση στην οποία ήταν παρόντες πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και ο αντιδήμαρχος Αιτωλικού Π. Σταράμος.

Αύριο στις 10 το πρωί θα ακολουθήσει μια δεύτερη συγκέντρωση στο πρώην δημαρχείο Αιτωλικού όπου θα προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος κάλεσε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλο να ξαναδεί το πρόβλημα και να δώσει λύση, αφού η 24ωρη λειτουργία του είναι απαίτηση του κόσμου. Και οι ίδιοι οι κάτοικοι μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ χαρακτήρισαν έγκλημα το κλείσιμο του Κ.Υ. λέγοντας ότι από αυτό εξυπηρετείται και όλη η περιοχή των Οινιάδων, δηλώνοντας ότι θα αγωνιστούν δυναμικά για να πετύχουν την καλή λειτουργία του.

Image Gallery

  • Click to enlarge image P3310337.jpg
  • Click to enlarge image P3310338.jpg
  • Click to enlarge image P3310340.jpg
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: