Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Απόπειρα εν ψυχρώ δολοφονίας στο Καρπενήσι

Τον πυροβόλησαν με καραμπίνα ενώ εργαζόταν στο γραφείο του

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου από σοβαρό περιστατικό απόπειρας δολοφονίας σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης.Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ σε κεντρικό σημείο της πόλης όταν άγνωστος δράστης με την χρήση καραμπίνας μπήκε στο γραφείο 68χρονου επαγγελματία και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά ευτυχώς γλύτωσε απο τα χειρότερα και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμιά ανησυχία.

Αστυνομικοί από την Ασφάλεια Καρπενησίου και το ΑΤ απο την πρώτη στιγμή έκαναν αυτοψία στο σημείο της επίθεσης, όπου βρήκαν υπολείμματα τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.

Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση και εξετάζεται παν ενδεχόμενο.

Παράλληλα, εξετάζεται αν ο δράστης είναι γνωστός του επαγγελματία ή κάποιος δυσαρεστημένος πελάτης του.

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 68 χρονου συμβολαιογράφου Κ.Β που πυροβολήθηκε χθές το βράδυ στο Καρπενήσι απο άγνωστο δράστη,χωρίς να εμπνέει κινδύνους για την ίδια την ζωή του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής δεύθυνσης Ευρυτανίας για το περιστατικό

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, στο Καρπενήσι Ευρυτανίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες περίπου στις 20:30’ το βράδυ, σε περιοχή του Καρπενησίου, εισήλθε σε επαγγελματικό γραφείο 68χρονου ημεδαπού και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του, με αποτέλεσμα ο 68χρονος να τραυματιστεί στο πρόσωπο και στην πλάτη.

Ο παθών διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και παραμένει νοσηλευόμενος.

Την προανάκριση, για την συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

http://prasiaonline.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: