Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Θρήνος στην Πάτρα για τον γιατρό Γιώργο Αναστόπουλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο (φωτο)

Τη νύχτα πάλευε να σώσει μια ζωή και το πρωί έχασε τη δική του

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ο άτυχος 46χρονος Γιώργος Αναστόπουλος πάλευε τη νύχτα στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου είχε εφημερία, για να σώσει μια ζωή.
Αυτή του 35χρονου που μεταφέρθηκε από τα Σαγέικα σε κωματώδη κατάσταση από χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως έγραψε χθες το tempo24.gr.
"Ήταν δύσκολη εφημερία", λένε άνθρωποι που ήταν κοντά στον άτυχο γιατρό λίγες ώρες πριν αφήσει την τελυταία του πνοή στην Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων.
Πατέρας δύο μικρών παιδιών, μαθητές δημοτικού (Γ και ΣΤ τάξης) ο 46χρονος γιατρός που σκοτώθηκε νωρίς το πρωί σε τροχαίο στα Βραχνείκα. Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώριζαν. Όλοι κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που έβαζε πάνω απ όλα τους ασθενείς τους και τους έκανε να αισθάνονται φίλοι του. 
«Χριστέ μου δεν το πιστεύω ???? Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο…».
Ένα από τα συγκλονιστικά μηνύματα στο facebook από τους Αλισσώτες για τον θάνατο του 46χρονου Γιώργου Αναστόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε νωρίς το πρωί σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου. 
Ο άτυχος επιστήμονας υπηρετούσε και στο αγροτικό ιατρείο του Άνω και Κάτω Αλισσού. Δεν ήταν μονο ο γιατρός τους, όπως λένε κάτοικοι στα δύο χωριά. «Ήταν το στήριγμά μας, ο φίλος μας…».
«Χθες μιλούσαμε στο τηλέφωνο για τα βιβλιάρια», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού Δημήτρης Μπαρμπούνης που δεν μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του.
«Συγκλονισμένος έμαθα για τον απροσδόκητο χαμό του καλού φιλου αγροτικού γιατρού Γιώργο Αναστόπουλο.  Ένας άνθρωπος πρόσχαρος αγαπητός εξυπηρετικός με όλους τους κατοίκους των χωριών μας του Άνω και Κάτω Αλισσου, ένας άνθρωπος που παντα εκανε το καλο οτι και ότι να πούμε αυτες τις στιγμές ειναι λιγο. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Ο Γιωργος θα χαμογελά πάντα», συμπληρώνει ο κ. Μπαρμπούνης.
Το χρονικό της τραγωδίας
Τροχαίο με έναν νεκρό-Το αυτοκίνητο προσγειώθηκε από τη νέα στην παλαιά εθνική οδό στα Βραχνέικα

Το αυτοικίνητο στο οποίο επέβαινε ο άνδρας προσγειώθηκε ανάποδα στην παλαιά εθνική οδό με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ο άνδρας 45 ετών που επέβαινε στο αυτοκίνητο είναι νεκρός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr στο 12ο χιλιόμετρο (περίπου στο υψος των Βραχνεΐκων) , λίγο μετά τις 10:00 π.μ., οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί από την νέα στην παλαιά εθνική οδό.

Αστυνομικές "πηγές" αναφέρουν στο tempo24.gr πως έχει σκοτωθεί ένας άνδρας ο οποίος παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και πυροσβέστες.

Γιατρός που υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας από την Ηλεία είναι ο άτυχος άνδρας που σκοτώθηκε στις 10:30 το πρωί, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Πατρών Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας.
Ο άτυχος οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο και να βρεθεί στο οδόστρωμα της παλιάς Ε.Ο. Πύργου-Πατρών. Ο τραυματισμός του ήταν θανάσιμος.
Πρόκειται για τον 46χρονο Γ.Αναστόπουλο, γιατρό από την Ηλεία, ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και επέστρεφε στην Πάτρα όπου έμενε και μόνιμα, από εφημερία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: