Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Ευσεβής πόθος του Παναγιώτη Κουρουμπλή "ν' απλωθεί το προσφυγικό σε όλη τη χώρα..."! (ηχητικό)

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Focus fm

"Δεν θα κάνουμε την Ειδομένη Καλαί... το προσφυγικό πρέπει να απλωθεί και προς τα κάτω...", δήλωσε σήμερα μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής,προκαλώντας ουκ ολίγες αντιδράσεις!

Συμπλήρωσε δε ότι "δεν θα ασκήσουμε βία στους ανθρώπους, θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε και σιγά σιγά θα καταλάβουν πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τους τα μεταφέρουν διάφοροι."

"Στην Ειδομένη υπάρχουν 12.000-13.000 άνθρωποι και δεν εκλάπη ούτε κότα, μίλησα με την πρόεδρο της Ειδομένης το μόνο παράπονο που μου έκανε και είναι λογικό, είναι πως οι πρόσφυγες βρίσκονται σε καλλιεργήσιμα εδάφη και έχουν γίνει κάποιες ζημιές" τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συμπληρώνοντας πως "είναι μία δύσκολη πραγματικότητα, αλλά η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή είναι εντονότατη."

"Εγώ δικαιολογώ και τον δήμαρχο Κιλκίς και τον δήμαρχο Παιονίας που αντιδρούν, γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος, πρέπει να καταλάβουν οι δήμαρχοι πως πρέπει να βάλουν πλάτη, να φιλοξενήσει κάθε περιοχή όσα άτομα μπορεί.

Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε τέλος, πως είναι αντίθετος με την κατανομή προσφυγικού βάρους κυρίως στην Μακεδονία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το προσφυγικό πρέπει να απλωθεί και προς τα κάτω με τη δημιουργία χώρων φιλοξενίας και στη νότια Ελλάδα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει:Σύγχρονο Νταχάου η Ειδομένη


Οπότε σε απλή μετάφραση... μια Ελλάδα Νταχάου Παναγιώτη;

Εκτός κι αν φτιάξετε παντού Χίλτον όπως στα Διαβατά...


από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: