Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο 3-0 τον Παναιτωλικό (βίντεο)


Περίπατο στη βροχή έκανε απόψε στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ που νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό 0-3 στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Super League!

Ο Βλάνταν Ίβιτς που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο σ' ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο για την ομάδα του παιχνίδι πέτυχε μεγάλη νίκη,αφού παρουσίασε έναν μεταμορφωμένο ΠΑΟΚ.

Ο Παναιτωλικός έχασε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να μείνει ζωντανός στη μάχη των πλέι-οφ

Στο 22΄ ΓΚΟΛ ο ΠΑΟΚ! Φοβερός συνδυασμός, ο Βίτορ μπήκε από τα δεξιά,πάσαρε στον Κλάους Αναστασιάδη και 0-1

Στο 39΄0-2 Ο ΠΑΟΚ. Πάλι ασίστ ο Βίτορ, πάλι γκολ ο Αθανασιάδης!Μπαλιά 30 μέτρων του Πορτογάλου,ο Αθανασιάδης έφυγε κανονικά προς την περιοχή (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν) και με δυνατό σουτ εντός περιοχής σκόραρε για δεύτερη φορά.

Στο 69' 0-3 Ο Μυστακίδης σεντράρει από δεξιά και ο Κοροβέσης με ωραίο πλασάρισμα και έξυπνη κεφαλιά από κοντά, κατάφερε να σκοράρει!

Η εικόνα του αγώνα

Στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς, παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Από την άλλη ο Γιάννης Ματζουράκης δεν άλλαξε το 4-2-3-1 που μας έχει συνηθίσει στον Παναιτωλικό. Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε φουριόζος στην αναμέτρηση και μέχρι το 18' είχε ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στις τρεις περιπτώσεις ο Κυριακίδης είπε "όχι" σε Μυστακίδη, Πέλκα και Αθανασιάδη, ενώ στην τέταρτη ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.
Ο επιμένων νικά όμως κι έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22ο λεπτό. Ο Βίτορ συνδυάστηκε όμορφα με τονΑθανασιάδη, ο τελευταίος πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και αμέσως την έσπρωξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 34' ο Παναιτωλικός σημείωσε την πρώτη του φάση στο ματς, με τον Μουνιός να κάνει ένα φιλόδοξο ψαλιδάκι εκτός περιοχής και τη μπάλα να φεύγει ψηλά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αθανασιάδης υποδέχθηκε την τρομερή μπαλιά του Βίτορ και νίκησε για δεύτερη φορά τον Κυριακίδη, γράφοντας το 0-2 για τον ΠΑΟΚ.
Στην επανάληψη η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα. Κι αυτό γιατί η βροχή στο Αγρίνιο δυνάμωσε με αποτέλεσμα το γήπεδο να βαρύνει και να δυσκολέψει πολύ τις προσπάθειες των παικτών. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Αγρινιωτών ήρθε στο 68' με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι ύστερα από προσπάθεια του Μουνιός, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Ίβιτς έφτασε και σε τρίτο τέρμα, "κλειδώνοντας" το τρίποντο. Ο Μυστακίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κοροβέσης με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο ρυθμός ήταν αργός με τους παίκτες του Παναιτωλικού να αποδέχονται ουσιαστικά την ήττα τους και τον δικέφαλο να κρατάει σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ.
Δείτε το 0-1 από τον Αθανασιάδη:

Δείτε το 0-2 από τον Αθανασιάδη:

Δείτε το 0-3 από τον Κοροβέση:


MVP

Ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ με τα δύο προσωπικά του γκολ, έκρινε την αναμέτρηση.

Αδύναμος κρίκος

Το αμυντικό δίδυμο του Παναιτωλικού. Ο Αθανασιάδης τους εξέθεσε σε πολλές περιπτώσεις, βγαίνοντας συνεχώς στην πλάτη τους.

Σχόλιο

Στο πρώτο ματς στην μετά-Τούντορ εποχή, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο. Ο Σέρβος κόουτς έκανε θετικό ντεμπούτο στον πάγκο, αλλάζοντας παράλληλα και το σύστημα σε 4-3-3. Οι παίκτες του είχαν πάθος και απέδωσαν στο πρώτο μέρος που το επέτρεψε και ο καιρός, καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο η δυνατή βροχή τους περιόρισε, όμως το τρίποντο είναι γεγονός, με τον δικέφαλο να επιστρέφει στις νίκες.
Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Κέβιν (74' Βασιλείου), Μάκος, Κούσας, Μύγας, Φερέιρα (46' Χαντάκιας), Μουνιός, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα (79' Ρουμπουλάκου)
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ (85' Μαλεζάς), Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Πέλκας (59' Κοροβέσης), Μυστακίδης, Αθανασιάδης.

http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: