Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ σήμερα - Ο μύθος του κομμένου αυτιού 40 χρόνια πριν


Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ σήμερα στο Αγρίνιο,στις 19:30,για την 26η αγωνιστική της Super League,με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες και τους Θεσσαλονικείς μάλιστα με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους.

Ο Παναιτωλικός έχει στόχο να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα του και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα,ψάχνοντας ένα καλύτερο πλασάρισμα στα ψηλά της βαθμολογίας.4 είναι οι απουσίες για τον Γιάννη Μαντζουράκη, αφού δεν υπολογίζει για ακόμη μία εβδομάδα στον στόπερ Παπάζογλου, τον δεξιό μπακ Κουτρομάνο και τον μέσο Αλεξίεβιτς,ενώ τιμωρημένος ο Κάπελ.

Πιθανή ενδεκάδα του Παναιτωλικού:Κυριακίδης,Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν,Μάρκος Πάουλο, Βασιλούδης,Ρουσκουλέδα, Ουάρντα, Μουνιόζ και Μαρκόφσκι.

Ο ΠΑΟΚ με υπηρεσιακό προπονητή
Παρελθόν αποτελεί πλέον ο προπονητής του ΠΑΟΚ,Ιγκόρ Τούντορ,αφού ξεχείλισε το ποτήρι με την ήττα από τον ουραγό Πανθρακικό με 2-1,ενώ ολόκληρη η χρονιά υπήρξε προβληματική τόσο στο πρωτάθλημα,όσο και στο κύπελλο(όπου αποκλείστηκε στο επεισοδιακό ματς με τον Ολυμπιακό που διεκόπη κι αναμένονται τιμωρίες).Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανέθεσε προσωρινά την τεχνική ηγεσία στον Βλάνταν Ίβιτς, που προπονούσε μέχρι τώρα την ομάδα Κ20 και ψάχνει για νέο κόουτς.

Μοναδικός στόχος πλέον του ΠΑΟΚ η συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Θα προσπαθήσει για το καλύτερο σήμερα στο Αγρίνιο έχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες,αφού είναι τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μακ και τραυματίες ο στόπερ Χατζηισαϊας, ο μέσος Τσίμιροτ, ο εξτρέμ Ροντρίγκες,ο μεσοεπιθετικός Ζάιρο,αλλά και ο φορ Μπερμπάτοφ,του οποίου ο ερχομός είχε προκαλέσει θόρυβο αλλά....

Πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Βελλίδης,Λέοβατς, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κίτσιου,Χαρίσης,Κάτσε,Τζιόλης,Πέλκας, Μυστακίδης και Αθανασιάδης.

Με την ευκαιρία του σημερινού αγώνα στο Αγρίνιο ας γυρίσουμε 40 ακριβώς χρόνια πίσω και να θυμηθούμε το μύθο του κομμένου αυτιού του αείμνηστου διαιτητή Στέφανου Ράμμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: