Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ με 4 νεκρούς από "βροχή" πυροβολισμών - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη (φωτο & βίντεο)


Για μία ακόμη φορά ένας άνδρας παίρνει ένα όπλο στις ΗΠΑ και σκορπάει το θάνατο.Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και πολλοί τραυματίες σε εμπορικό κέντρο στο Μπέρλινγκτον στην πολιτεία Ουάσινγκτον.Ο ύποπτος διαφεύγει και ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του στα social media.Φοράει γκρίζα ρούχα και κρατά ένα τουφέκι.


Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και αρκετοί τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του περιστατικού με πυρά που ερρίφθησαν βράδυ Παρασκευής (τοπική ώρα, νωρίς σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας) σε εμπορικό κέντρο στην πολιτεία Ουάσινγκτον, στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, και ένας ύποπτος διαφεύγει, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Cascade Mall στο Μπέρλινγκτον της Ουάσινγκτον, περίπου 105 χλμ. βόρεια του Σιάτλ. Ο ύποπτος είναι "ένας ισπανόφωνος άνδρας που φορούσε γκρι ρούχα", ανέφερε ο Μαρκ Φράνσις, εκπρόσωπος της τροχαίας της πολιτείας σε μήνυμά του στο Twitter.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο ύποπτος εθεάθη για τελευταία φορά να κατευθύνεται πεζός σε αυτοκινητόδρομο που περνά κοντά από το εμπορικό κέντρο στο Μπέρλινγκτον, μια πόλη μεταξύ του Σιάτλ και των καναδικών συνόρων.

"Αναζητούμε τον ύποπτο και στοιχεία", πρόσθεσε ο Φράνσις, ο οποίος ανάρτησε τη φωτογραφία του υπόπτου. "Εδώ είναι ο σκοπευτής. Πιστεύουμε ότι είναι μόνο ένας σκοπευτής. Ενημερώστε τις αρχές αν τον δείτε. Είναι οπλισμένος με τουφέκι", ανέφερε.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών εισήλθαν στο εμπορικό κέντρο υπό αστυνομική προστασία για την περίθαλψη των τραυματιών, διευκρίνισε.

Η τροχαία της πολιτείας Ουάσινγκτον ανέφερε ότι δεν υπάρχει ένδειξη ότι το περιστατικό στο Μπέρλινγκτον έχει σχέση με τρομοκρατία, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.



Δεν υπάρχουν σχόλια: