Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο θρίλερ με εξαφάνιση 16χρονης που έφυγε από το σπίτι του... συντρόφου της!


Από το πρωί της περασμένης Κυριακής έχει να δώσει σημεία ζωής η 16χρονη Ελένη Μπασιλάρη, η οποία έφυγε από το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της και έκτοτε έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο και δεν έχει μιλήσει με κανένα από τα οικεία της πρόσωπα.

Η κοπέλα είναι σύντροφος με τον Βασίλη Σπυρόπουλο και διαμένουν στο σπίτι του στην περιοχή ‘Τσιχλέϊκα’ Αμαλιάδας. Τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του Χαράλαμπος Σπυρόπουλος, έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες και εκτιμούν ότι η νεαρή έφυγε με έναν υπήκοο Αλβανίας που διαμένει στην Αμαλιάδα και εκφράζουν φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα.

Χθες δηλώθηκε η εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και μέσω της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ ο σύντροφός της και ο πατέρας του καλούν την κοπέλα να δώσει ένα σημάδι ζωής, γιατί είναι μεγάλη η ανησυχία ή όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για τον εντοπισμό της…

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Σπυρόπουλος, η κοπέλα γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής βγήκε έξω από το σπίτι με την 7χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο και σύμφωνα με τα όσα τους είπε η μικρή, η 16χρονη συνομίλησε με έναν Αλβανό που βρισκόταν έξω από το σπίτι, στη συνέχεια πήγε και πήρε την τσάντα της και έφυγε μαζί του.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο το γνωρίζει η οικογένεια Σπυρόπουλου και λένε ότι πρόκειται για άντρα περίπου 40 ετών, ο οποίος είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά, ενώ εικάζεται ότι έφυγαν με ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Huyndai, μπλε χρώματος. Πληροφορίες θέλουν τους δυο τους να έχουν μεταβεί στο νησί της Ζακύνθου.

«Η Ελένη έφυγε μόνο με την τσάντα της, ούτε ρούχα δεν έχει πάρει μαζί της. Από τότε δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε με τη μητέρα της στην Πάτρα, ενώ εμείς τηλεφωνούμε στο κινητό του Αλβανού και μία το έχει κλειστό και την άλλη δεν το σηκώνει. Η γυναίκα του δεν ήξερε τίποτα ότι πήρε την Ελένη και σιγά μην την έχει πάρει μαζί του για καλό σκοπό. Ανησυχούμε και την καλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας» είπε ο Βασίλης Σπυρόπουλος.

Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: