Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ κατά της ανεργίας 6η μέρα: Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τους Αγίους Θεοδώρους (φωτο,βίντεο και διαδραστικός χάρτης)


Για έκτη μέρα συνεχίζεται η μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων και η οποία ξεκίνησε την Κυριακή 3 Απρίλη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Απρίλη με κατάληξη το Σύνταγμα, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο συλλαλητήριο με τη συμμετοχή Συνδικάτων - Ομοσπονδιών και Επιτροπών Ανέργων, αλλά και συναυλία.


Οι οδοιπόροι έχουν ήδη διανύσει περίπου 153 χλμ. και από κάθε πόλη και χωριό που περνούν, ο κόσμος εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του απαιτώντας: Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των ανέργων.

Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα, η πορεία ξεκίνησε από τους Αγίους Θεοδώρους, όπου έγινε διανυκτέρευση και το βράδυ θα καταλήξει στα Μέγαρα.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε μέρα Σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές και φορείς δρομολογούν πούλμαν από την πλ. Καραϊσκάκη για να μεταβούν στους σταθμούς της πορείας. Το Σάββατο θα μπει πούλμαν στις 7.45 π.μ., για τα Μέγαρα.


Διαδραστικός χάρτης με την εξέλιξη της πορείας



Στο διαδραστικό χάρτη αποτυπώνεται το σημείο όπου βρίσκεται η μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα για την ανεργία και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσω τακτικών ανανεώσεων τη ροή της.

Πατώντας πάνω στα κόκκινα σημεία, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες,βίντεο και ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο σημείο.

Πατώντας στο κουτάκι πάνω δεξιά ο χάρτης ανοίγει σε πλήρη οθόνη.

Η ανανέωση του χάρτη γίνεται πατώντας refresh (στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο F5 ή το αντίστοιχο εικονίδιο στον browser σας).

http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: