Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της 8ήμερης ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ κατά της ανεργίας μέσω διαδραστικού χάρτη


Ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα της μεγάλης πορείας αγώνα κατά της ανεργίας με την άφιξη των διαδηλωτών στο Ξυλόκαστρο!Ως γνωστόν οι διαδηλωτές ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το πρωί από την Ακράτα,όπου διανυκτέρευσαν και ξεκουράστηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Η συμμετοχή στην πορεία ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη όσο η πορεία πλησιάζει στην Αθήνα με τελικό προορισμό το Σύνταγμα,την Κυριακή 10 Απρίλη.

Η τρίτη μέρα περιελάμβανε πορεία 32,7 χιλιομέτρων από την Ακράτα μέχρι το Ξυλόκαστρο,όπου είχε προγραμματιστεί εκδήλωση υποδοχής στο κλειστό θεατράκι «Άγγελος Σικελιανός» από σωματεία και φορείς της πόλης. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ξυλοκάστρου.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της 8ήμερης ΠΟΡΕΙΑΣ μέσω διαδραστικού χάρτη



Στο διαδραστικό χάρτη αποτυπώνεται το σημείο όπου βρίσκεται η μεγάλη πορεία Πάτρα - Αθήνα για την ανεργία και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσω τακτικών ανανεώσεων τη ροή της πορείας.

Πατώντας πάνω στα κόκκινα σημεία, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, αλλά και άλλες πληροφορίες (βίντεο και ρεπορτάζ) από το συγκεκριμένο σημείο.

Η ανανέωση του χάρτη γίνεται πατώντας refresh (στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο F5 ή το αντίστοιχο εικονίδιο στον browser σας).

από http://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: