Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Κακός χαμός χτες στο Δ.Σ. Αγρινίου για την ανάκληση παραχώρησης δημοτικού κτηρίου στην Παραβόλα σε σύλλογο ΑμεΑ (φωτο & βίντεο)


Πολύ υψηλοί τόνοι και χαρακτηρισμοί πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου, σχετικά με θέμα που έφερε προς συζήτηση ο κ. Γκρίζης για την ανάκληση απόφασης παραχώρησης αιθουσών του κτηρίου του πρώην Δημαρχείου Παραβόλας στον Σύλλογο αναπήρων «Η Ελπίδα».

Ο κ. Γκρίζης είπε πως έχει ομόφωνη απόφαση του τοπικού συμβουλίου της Παραβόλας, ότι παρατηρήθηκαν ζημιές και παρεμβάσεις στο κτήριο που έγιναν από τον Σύλλογο(στον οποίον πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος Θ. Μαδιάς, που στις 31 Δεκεμβρίου απεβίωσε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού) ) , πράγματα που δεν συνάδουν με τους όρους της παραχώρησης, ζητώντας την άρση της.

Τον λόγο στη συνέχεια πήραν εκπρόσωποι του Συλλόγου (κ. Μπουρδούνης και Λαούνης) που είπαν πως στο κτίριο δεν έγινε καμιά παρέμβαση. Αντίθετα ο κ. Καλαμπαλίκης αλλά και ο πρόεδρος της Παραβόλας, είπαν πως οι παρεμβάσεις αυτές έγιναν.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν τον λόγο πήρε ο κ. Καζαντζής, που πήρε το μέρος των εκπροσώπων του Συλλόγου, με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν απίστευτοι χαρακτηρισμοί, για το ποιος τελικά ήρθε σε συνεννόηση με τον εκλιπόντα Θ. Μαδιά, ώστε να παραχωρηθεί το κτίριο ή να γίνουν παρεμβάσεις.

Ο κ. Καζαντζής χαρακτήρισε τον κ. Γκρίζη «δεκανίκι» του Καλαμπαλίκη, τον κ. Καλαμπλίκη “νταλικέρη” ενώ ο κ. Γκρίζης του απάντησε πως «κάποιοι τώρα δείχνουν το πρόσωπο τους» και πως ο κ. Καζαντζής έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του επειδή «τόσα χρόνια βλέπει την πλάτη του» και επειδή μετά την αποπομπή του, έχει την θέση του αναπληρωτή Δημάρχου.

Τα πράγματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερα από τις φωνές του κ. Λαώνη που δεν ηρεμούσε , με αποτέλεσμα ο κ. Φωτάκης, να διακόψει τη συζήτηση και να αναβάλει το θέμα, κάτι που είχαν ζητήσει νωρίτερα Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (Κορδολαίμης, Ρόκος και Αντωνάκος).

Δείτε στο βίντεο τι έγινε, μετά τις 3ώρες και 20' 


http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: