Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Θέλουν την παραμονή Κωστούλα στην ομάδα

Αγρινιώτες μιλούν στη «Σ» για την απεμπλοκή Κωστούλα από την Διοίκηση του Παναιτωλικού – Πως βλέπουν την επόμενη μέρα
Η γνωστοποίηση απεμπλοκής Κωστούλα από τον Παναιτωλικό εκτός από ντόμινο εξελίξεων στην ομάδα, προκάλεσε έκπληξη και απογοήτευση στους περισσότερους Αγρινιώτες, είτε ασχολούνται με το ποδόσφαιρό, είτε όχι, αφού σχεδόν όλοι κατέληξαν, ότι, η απόφασή του αυτή αποτελεί συνάμα και απώλεια για την πόλη. 
Την ίδια στιγμή, η κουβέντα με τους ερωτηθέντες για την επόμενη μέρα της ομάδας δύσκολα «προχωρούσε» και όποτε συνέβαινε αυτό οι λέξεις «έβγαιναν» με προβληματισμό και η άποψη που κυριαρχούσε ήταν σχεδόν ομόφωνη και σχετίζονταν άμεσα με τον νόμο της… βαρύτητας!

Οι περισσότεροι, μόνο θετική άποψη είχαν να εκφράσουν και εκτός των του αμιγώς αθλητικού σκέλους, είχαν να επισυνάψουν στον Φώτη Κωστούλα στοιχεία, όπως τάξη, ενδιαφέρον, νοικοκυροσύνη, αληθινή αγάπη και αθλητικό πολιτισμό κατά τη διάρκεια της 12ετούς περίπου παρουσίας του.

Την πιθανότητα ενός αντίστοιχου επενδυτή που να αγαπάει τον Παναιτωλικό, να ενδιαφερθεί τόσο πολύ και να φτιάξει τόσα πολλά για την ομάδα, οι περισσότεροι την βλέπουν σχεδόν απίθανη, ενώ αρκετοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα «βλέποντας» ως «μνηστήρες» για την προεδρία του Παναιτωλικού πολλά και μεγάλα ονόματα, τα οποία μόλις πάρουν αυτό που θέλουν, θα εγκαταλείψουν την ομάδα στην τύχη της, με αποτέλεσμα επιστρέψει στα «πέτρινα χρόνια».
Βέβαια, με το σκεπτικό ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και με δεδομένο ότι ο Φώτης Κωστούλας, όπως έχει δηλώσει, παραμείνει στο Δ.Σ της ομάδας και επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η «σχέση» Κωστούλα – Παναιτωλικού δεν πρόκειται να τελειώσει ακόμα, έστω και αν βρεθεί επενδυτής.

Σπύρος Παναγιωτόπουλος
Ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος

Ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος επισήμανε: «κακώς αποχώρησε από Πρόεδρος. Έπρεπε να παραμείνει. Κάποιοι τον πίεσαν και τον εξανάγκασαν να φύγει. Δεν γνωρίζω ποιοι μπορεί να είναι, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.

Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος
Ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος σημείωσε: «Με τη δομή που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή και με την αποχώρηση του Κωστούλα, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αναταράξεις. Τέτοιες αλλαγές δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν. Κανείς στο παρελθόν δεν περίμενε να έρθει ένας φερέγγυος άνθρωπός να φτιάξει στον Παναιτωλικό γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Αισιοδοξώ».

Σπύρος Κουτσουβέλης
Ο Σπύρος Κουτσουβέλης

Ο Σπύρος Κουτσουβέλης ανέφερε: «είναι απώλεια η αποχώρηση Κωστούλα. Σίγουρα είναι κακό εκτός και βρεθεί κάποιος καλύτερος και επισκιάσει την αποχώρησή του, αν και είναι δύσκολο γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια είδαμε πως είναι σπάνιο να γίνει κάτι ανάλογο. Ο Κωστούλας συγκέντρωνε ήθος, αποτελεσματικότητα, νοικοκυροσύνη, ήταν άμεμπτος, δεν μπλέχτηκε σε «παράγκες» και άλλα κόλπα. Έφτιαξε κορυφαίο όνομα για την ομάδα που αποτέλεσε διαφήμιση για την πόλη».

Χρήστος Παπάς
Ο Χρήστος Παπάς

Ο Χρήστος Παπάς τόνισε: «Κακώς αποχωρεί, ήταν ένας από τους καλύτερους προέδρους που πέρασαν από τον Παναιτωλικό. Δεν έπρεπε να αποχωρήσει από πρόεδρος».

Χρήστος Παναγιωτήδης
Ο Χρήστος Παναγιωτήδης

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης δήλωσε: «είναι άσχημο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία ο Κωστούλας. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Παναιτωλικό και δεν νομίζω να υπάρξει αντικαταστάτης του. Τέτοιες δύσκολες εποχές, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος άλλος και η αποχώρησή του είναι άσχημο γεγονός για την πόλη».

Νίκος Χολιασμένος
Ο Νίκος Χολιασμένος

Ο Νίκος Χολιασμένος είπε: «πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου καλή εξέλιξη για την ομάδα μας. Θεωρώ τον Φώτη Κωστούλα ευεργέτη για το Αγρίνιο. Εκτός από την ομάδα έχει κάνει πολλά καλά σε ιδρύματα, οικογένειες κλπ. Φοβάμαι πως θα έρθουν πάλι δύσκολα χρόνια. Έχουμε δει σε άλλες ομάδες ότι μεγάλοι επενδυτές στο τέλος εξαφανίστηκαν».

Γιάννης Ντοχάς
Ο Γιάννης Ντοχάς

Ο Γιάννης Ντοχάς επισήμανε: «είναι πολύ άσχημο αυτό για την ομάδα μας. Έχει προσφέρει πολλά πράγματα στον Παναιτωλικό ο Κωστούλας. Με όσα έχει αφήσει πίσω του ο Παναιτωλικός, θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα αν βρεθεί κάποιος καλός επενδυτής. Η ομάδα έχει βάση και μπορεί να προχωρήσει και χωρίς τον πρόεδρο, αρκεί να βρεθούν τα σωστά πρόσωπα που να αγαπάνε την ομάδα».

Νίκος Σκάνδαλος
Ο Νίκος Σκάνδαλος

Ο Νίκος Σκάνδαλος τόνισε: «δεν ήταν καλό για την ομάδα που αποχώρησε ο Κωστούλας. Τα πράγματα τα βλέπω δύσκολα πλέον για την παραμονή και στελεχών και παικτών».

Γρηγόρης Κυριλής
Ο Γρηγόρης Κυριλής

Ο Γρηγόρης Κυριλής σημείωσε: «Ο Κωστούλας ανέδειξε την ομάδα, την πόλη, την ιστορία της. Αν φύγει εντελώς δεν θα υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Μετά από 300 χρόνια θα δούμε πάλι άσπρη μέρα».

Κοσμάς Τασούλης
Ο Κοσμάς Τασούλης

Ο Κοσμάς Τασούλης υπογράμμισε: «η άποψή μου είναι ότι ο Κωστούλας από τότε που ήρθε στο Αγρίνιο επένδυσε στην ομάδα και ήταν ότι καλύτερο είχε ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια. Είχε και καλό συμβούλιο. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη και θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί επενδυτής που να αγαπάει τόσο πολύ την ομάδα».
Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: