Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Γέννησε και εγκατέλειψε το βρέφος στο Νοσοκομείο Αγρινίου


Γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του agrinioreport.com, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου όπου και γέννησε ένα υγιέστατο βρέφος
- Μόλις της ζητήθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία η γυναίκα εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας το βρέφος - Ποια η διαδικασία που έχει ακολουθηθεί για το βρέφος.


Άλλη μια εγκατάλειψη έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο βρεφών και παιδιών, αυτή που συνέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.
Μία γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγρινίου όπου και γέννησε χθες τα ξημερώματα ένα υγιέστατο βρέφος(κοριτσάκι) το οποίο και εγκατέλειψε λίγες ώρες μετά, μόλις της ζητήθηκαν όλα τα στοιχεία για να καταγραφούν.
Η γυναίκα αφήνοντας πίσω της το βρέφος έφυγε το πρωί της Πέμπτης από το Νοσοκομείο λίγο μετά τις 10:00 π.μ.
agrinioreport.com g.n.agr. 1
Tο agrinioreport.com επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δ. Μιχάλη ο οποίος και τόνισε για το συμβάν:
«Πράγματι, τα ξημερώματα της Πέμπτης γεννήθηκε το βρέφος στο Νοσοκομείο Αγρινίου υγιέστατο και χωρίς καμία επιπλοκή κατά την διάρκεια του τοκετού. Δυστυχώς όμως, μόλις ζητήθηκαν από την μητέρα αναλυτικά όλα τα στοιχεία της ώστε να γίνει η πρέπουσα καταγραφή, η μητέρα εξαφανίστηκε. Στα αρχικά στοιχεία είχε αφήσει μόνο το όνομά της το οποίο ελέγχετε αν είναι αληθές. Φυσικά αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας καθώς και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών όπου το βρέφος σήμερα θα μεταφερθεί εκεί μιας και στην περιοχή μας δεν έχουμε την αρμόζουσα κλινική που να μπορεί να φροντίσει το βρέφος. Τα μωρά σε αυτή την κατάσταση χρειάζονται συγκεκριμένη κλινική με νοσηλεύτριες που να υποκαταστήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο της μητέρας. Αφού σταθεροποιηθεί η κατάσταση του βρέφους, μιας και μιλάμε για βρέφος μιας ημέρας μόλις, στην συνέχεια θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες και το μωρό θα βρεθεί μάλλον στο ίδρυμα «ΜΗΤΕΡΑ» . Οι υπηρεσίες όλες έχουν επιληφθεί επί του θέματος και οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την γυναίκα μιας και τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους είναι μηδαμινά και ίσως  έστω και αυτά όχι αληθινά.»
Να ευχηθούμε η ζωή του βρέφους από εδώ και πέρα να μην του επιφυλάσει άλλες άσχημες εκπλήξεις, μιας και το άσχημο πρόσωπο της ζωής αυτό το μωρό το έζησε από τις πρώτες του ώρες που την αντίκρισε…….και τι πιο σκληρό από την εγκατάλειψη.
http://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: