Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τέλος και ο Ματζουράκης μετά τον Κωστούλα από τον Παναιτωλικό!


Όπως ήταν αναμενόμενο μετά την συντριβή από τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού! Υπηρεσιακός ο Νταλακούρας κόντρα σε ΑΕΚ.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Καλογερόπουλου στο ματς της περασμένης Κυριακής στην Τρίπολη, στο gazzetta διαβάσατε ότι ο Γιάννης Ματζουράκης είναι... τελειωμένος από τον Παναιτωλικό.

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον ίδιο και μέσα στην ομάδα υπήρχε η πίστη ότι δύσκολα θα μπορούσε να δώσει κάτι περισσότερο στην συνέχεια για την αγωνιστική ανάκαμψη.

Έτσι το πρωί της Τρίτης μετά από συνάντηση που υπήρχε στο Emileon πάρθηκε η απόφαση της λύσης της συνεργασίας μαζί του μετά από 1 χρόνο και 3 μήνες που βρέθηκε στον πάγκο του Αγρινιώτικου συλλόγου!

Όσο αφορά την επόμενη μέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης χρέη προπονητή θα εκτελέσει ο Γιάννης Νταλακούρας (βοηθός ως τώρα του Ματζουράκη), ενώ ήδη υπάρχει αναζήτηση προπονητή καθώς αμέσως μετά ακολουθεί το επίσης δύσκολο ματς το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ονόματα ήδη ακούγονται πολλά. Προπονητές έχουν προταθεί και αυτοπροταθεί αλλά οριστική απόφαση ακόμη δεν υπάρχει...

http://www.gazzetta.gr/

Διαβάστε επίσης:
Παραίτηση-«βόμβα» του Φώτη Κωστούλα από τον Παναιτωλικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: