Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Συντριβή του Παναιτωλικού με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης (φωτο και βίντεο)


Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό για την 11η και ουσιαστικά τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και τον συνέτριψε με 4-1.

Στην κυριολεξία έβρεχε και... γκολ στην Τρίπολη,αλλά μόνο από πλευράς των γηπεδούχων,οι οποίοι αν και βρέθηκαν από νωρίς να χάνουν με 0-1 γύρισαν εύκολα το ματς και πήραν τη νίκη.

Τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια φαίνεται πως κούρασαν ιδιαίτερα τους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη,οι οποίοι μετά την ισοφάριση που δέχτηκαν παραδόθηκαν αμαχητί στις ορέξεις των παικτών του Δημήτρη Ελευθερόπουλου...

Ακόμα και στο εικοσάλεπτο που οι Αγρινιώτες έπαιζαν με παίκτη παραπάνω,λόγω τραυματισκού και αποχώρησης του Ιγκόρ στο 72',δεν μπόρεσαν ν' αλλάξουν την εικόνα του αγώνα...

ΓΚΟΛ στο 9' για τον Παναιτωλικό: Ο Ρόσα έβγαλε υπέροχη σέντρα στον Μουνιός, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και με όμορφο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ντοναρούμα για το 0-1!

ΓΚΟΛ στο 38' για τον Αστέρα: Ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι στον Κυριακίδη, ύστερα από υπέροχη κάθετη του Μάσα, έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του με υπέροχη επέμβαση. Όμως, στη συνέχεια της φάσης,ο Στανισάβλιεβιτς που πήρε το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας και 1-1.

ΠΕΝΑΛΤΙ στο 42' για τον Αστέρα: Ο Καλογερόπουλος, ύστερα από συνεννόηση με τον βοηθό του, έδειξε το σημείο του πέναλτι για ανατροπή του Στανισάβλιεβιτς απ' τον Μουνιός μέσα στην μεγάλη περιοχή. Αρχικά, ο Αθηναίος ρέφερι είχε δώσει φάουλ λίγο έξω απ' τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.Ο Μάσα ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

ΓΚΟΛ στο 49' για τον Αστέρα: Ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα απ' τα αριστέρα, ο Μανιάς έκανε το πλασέ στην κίνηση, ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, η οποία κατέληξε στον Στανισάβλιεβιτς, κι αυτος με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 3-1!

ΓΚΟΛ στο 58' και πάλι για τον Αστέρα: Ο Τσουκαλάς επιχείρησε το σουτ λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη,γράφοντας εύκολα το 4-1!

Θρίαμβος για την ομάδα της Τρίπολης το τελικό 4-1 και πανωλεθρία για τον Παναιτωλικό που έφτασε τα 20 εις βάρος του γκολ σ' ένα γύρω πρωταθλήματος και με τον καλύτερο τερματοφύλακα μάλιστα!

Υπάρχουν ακόμα 15 ματς και πρέπει γρήγορα να συνέλθει η ομάδα αν θέλει να παίζει και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια. 

Δείτε ΕΔΩ βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης

Κι ΕΔΩ το live του αγώνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Ίγκορ, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος(59'Ιγκλέσιας), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης(46'Λουίς Φαρίνια), Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Μανιάς(69' Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο(73' Βασιλούδης) , Ρόσα(66' Ρότσα), Μουνιός, Κλέσιο, Μαρκόφσκι(61' Κουτρομάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: