Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη χοροεσπερίδα της "Αγίας Σκέπης"


Το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου ο Πνευματικός Πολιτιστικός Σύλλογος η "Αγία Σκέπη" πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του στο πανέμορφο Κτήμα Amaro στο Αγρίνιο.

Ηταν μια όμορφη γιορτή με κάθε λογής τραγούδια,από έντεχνο και
ρεμπέτικο μέχρι παραδοσιακό και ροκ,στην οποία συμμετείχε και η εκπληκτική μπάντα από τα Γρεβενά των Manitarock!

Στην πετυχημένη εκδήλωση της "Αγίας Σκέπης" εκτός από τους πολλούς φίλους του συλλόγου παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου,Δημοτικοί σύμβουλοι,η Αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Ελλάδος Χριστίνα Σταρακά,εκλεκτοί μουσικοί και ψάλτες (όπως ο Κώστας Μπορμπότσιαλος,η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου,ο Πέτρος Παρράς κ.α.) και φυσικά η χορωδία της "Αγίας Σκέπης".

Τόσο η χορωδία της "Αγίας Σκέπης",όσο και η επικεφαλής χοράρχης αυτής κυρία Χρυσούλα Τασολάμπρου, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Αγρινίου,αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.


Η ψυχή του Πνευματικού Πολιτιστικού Συλλόγου η "Αγία Σκέπη",η ψάλτρια κυρία Χρυσούλα Τασολάμπρου έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Με εκλεκτούς καλεσμένους γιορτάσαμε την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας!
Ευχαριστώ θερμά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διευθυντών Χορωδιακών & Οργανικών Συνόλων για τη βράβευση στο πρόσωπό μου!! Την τιμητική πλακέτα παρέλαβα από τα χέρια του αξιότιμου κ. Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου.

Ευχαριστώ επίσης τον Σύνδεσμο Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος για τις βραβεύσεις, της δική μου και της Χορωδίας "Η Αγία Σκέπη" για τη δράση της και τη συμβολή της στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάταση του τόπου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντιπεριφεριάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Σταρακά Χριστίνα, στον Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής προστασίας κ. Κώστα Καλαντζή, στην Αντιδήμαρχο Πολιτιστικών κ. Μαρία Παπαγεωργίου,στην Υπεύθυνη Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανθούλα Μακρή και στον δημοτικό σύμβουλο κ. Θέμη Χασιώτη που παραβρέθηκαν στη γιορτή μας."

Δείτε φωτο(του Panos Kaltsas) και βίντεο από την εκδήλωση

Η αντιπρόεδρος της "Αγίας Σκέπης" κ. Βάσω Μακρυγιάννη παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα της χορωδίας από τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Καλαντζή εκ μέρους του Συνδέσμου Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.







από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: