Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΤΡΑ: Ανατροπή στην υπόθεση με τα τρία εγκαταλελειμμένα κοριτσάκια - Τι έδειξε το αποτέλεσμα του DNA


Νέα στοιχεία προκύπτουν μετά από τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έγινε στα τρία κοριτσάκια που περιπλανιούνταν μόνα τους στην Πάτρα.

Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA, που όλοι περίμεναν
και βρίσκονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αποκαλύπτουν πως από τα τέσσερα παιδιά, τα τρία ανήκουν στον πατέρα, ενώ το πιο μικρό, το κοριτσάκι των 4 μηνών είναι αγνώστου πατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα αρνείται τα αποτελέσματα και ισχυρίζεται πως τα παιδιά τα γέννησε από τον ίδιο πατέρα. Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας φέρεται να γνώριζε το μυστικό της 20χρονης αλλά για το καλό της οικογένειας το είχε αποδεχτεί.

Σε δηλώσεις της η μητέρα και αφού αφέθηκε ελεύθερη, δηλώνει μετανιωμένη, ενώ ισχυρίζεται με κάθε τρόπο πως η απόφασή της να εγκαταλείψει τα παιδιά της ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, οι συχνοί καυγάδες με τον σύζυγό της και η έλλειψη χρημάτων ήταν οι λόγοι που την ώθησαν να φθάσει σε αυτή την πράξη. Η 20χρονη που αρχικά ισχυριζόταν πως εγκατέλειψε τα παιδιά της για να ζήσει ένα μεγάλο έρωτα τώρα τα γυρίζει και ζητά να συνεχίσει τη ζωή της με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Η ίδια πάντως θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη αφού έχει οριστεί δικάσιμος για την 1η Μαρτίου με την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκων.
http://www.eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: