Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Νέα ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΟΚ 0-1 και προβληματισμός (φωτο)


Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε σήμερα στο Αγρίνιο,για τρίτη φορά μέσα στον Ιανουάριο,τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League και κατάφερε να χάσει και πάλι.

Το φάντασμα του Παναιτωλικού υπήρχε στο γήπεδο που παρότι
έπαιζε για μία ώρα και κάτι με παίχτη παρά πάνω έχασε με κάτω τα χέρια 0 - 1,πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το σκορ.

Ο Χάβος είχε την φαεινή ιδέα να παίξει με τρία στόπερ μπας και κλείσει καμία τρύπα στην ευάλωτη άμυνα του Παναιτωλικού,αλλά έτσι άδειασε το κέντρο με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κάνει πάρτι στο γήπεδο και να έχει μόλις στα πρώτα 15' τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ,που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν οι παίκτες του Ιβιτς.

ΣTO 6' λάθος έξοδος του Κυριακίδη σε σέντρα του Λέοβατς και ο Σάκχοφ προσπάθησε να πλασάρει σε κενή εστία, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΣΤΟ 14' από λάθος του Ροντρίγκες, ο Κάμπος μπήκε από δεξιά στην περιοχή,γύρισε την μπάλα στον Μπίσεσβαρ, που πλάσαρε αδύναμα, ο Κυριακίδης απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια ο Σάκχοφ σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

ΣΤΟ 16' κεφαλιά-πάσα του Αθανασιάδη για τον Πέλκα, που από αριστερά έβγαλε στον Μπίσεσβαρ, αλλά το σουτ έφυγε ψηλά άουτ, παρά την καλή θέση του Ολλανδού.

ΣΤΟ 21' βέβαια το γκολ μπήκε από τον ΠΑΟΚ,αλλά ήταν καθαρά οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε...

Κι ενώ το ματς εξελίσσονταν σε επιθετικό μονόλογο του ΠΑΟΚ στο 32' ο Αθανασιάδης χωρίς λόγο και εντελώς αψυχολόγητα έριξε αγκωνιά στο στομάχι του Χαντάκια με αποτέλεσμα να δει απ' ευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για μία και πλέον ώρα παιχνιδιού.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς η αριθμητική υπεροχή να δώσει πνοή στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που συνέχισε να κρατάει τα ηνία κι έχασε ακόμα μία πολύ καλή ευκαιρία και πάλι με τον μοιραίο Σάκχοφ στο 41',ο οποίος από τα 5 μέτρα σημάδεψε με το κεφάλι τα... περιστέρια!

Και πάλι στο 45' νέα προσπάθεια του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή να πλασάρει τον Κυριακίδη,η μπάλα έφυγε άουτ.

Τέλος ημιχρόνου χωρίς σκορ και τα πάντα καμωμένα (ευκαιρίες,δοκάρι,αποβολή,κατοχή μπάλας) από τους φιλοξενούμενους!

Ιδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο,με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ έκανε παιχνίδι και ο Παναιτωλικός με τους 11 φαινόταν να παίζει σ' άλλο γήπεδο.Οι  Αγρινιώτες έμοιαζαν αδύνατοι κι ανίκανοι να φτιάξουν φάσεις,ενώ έχαναν με μεγάλη ευκολία τη μπάλα.

Απίστευτη ευκαιρία και πάλι του Σάκχοφ στο 51',που από τρία μέτρα δεν μπόρεσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα,όπου μπήκε ο ίδιος!

Τραγικό λάθος του Ροντρίγκες στο 62', ο Πέλκας άνοιξε την μπάλα αριστερά για τον Λέοβατς, που σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μυστακίδης με το κεφάλι έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Ο Παναιτωλικός πελαγοδρομούσε,ο Ιβιτς πέρασε και τον Μαλεζά στο γήπεδο για να οχυρώσει την άμυνά του,αν και από απέναντι δεν εκδηλώνονταν καμία απειλή κι έψαχνε ένα δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις για να τελειώσει το ματς.

ΣΤΟ 86' παράλληλο γύρισμα του Λέοβατς από αριστερά, ο Μάτος δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα...

Λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να επιβάλλεται εύκολα για 4η φορά φέτος του Παναιτωλικού έχοντας πετύχει συνολικά 11 γκολ έναντι 2!!!

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος ο Παναιτωλικός έχει ένα σερί πολύ κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων,εξαίρεση το ματς με την ΑΕΚ κι αν συνεχιστεί αυτό το βιολί... αποχαιρέτα τη την Α' Εθνική!

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες(65' Ρόσα), Μύγας(λ.τ. 40' Κουτρομάνος), Ρότσα, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός(78' Λόπες), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ(63' Μαλεζάς), Κάμπος(40' Μυστακίδης), Πέλκας(λ.τ. 75' Κάνιας), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: