Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την παράδοση της εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αγρινίου


Με κάθε λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο η υποδοχή αντιγράφου της ιεράς και θαυματουργού εικόνος Παναγίας της Παραμυθίας εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.


Την ιερά εικόνα, συνόδεψε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Εφραίμ και υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, επικεφαλής του κλήρου, των αρχών και του πιστού λαού στη συμβολή των οδών Μακρή και Ευτυχίας Καλύβα.

Με λιτανευτική πομπή η εικόνα μεταφέρθηκε και ενθρονίστηκε  στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου, όπου και θα παραμείνει μόνιμα προς ευλογία και αγιασμό των πιστών. Ακολούθησε Δοξολογία επί τη αφίξει της ιεράς Εικόνος και η ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου .
koi-panag-paramythias1Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ θα ιερουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, κατά τον εκκλησιασμό των σχολείων.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του agriniopress.gr/
koi-panag-paramythias2koi-panag-paramythias3koi-panag-paramythias4koi-panag-paramythias5koi-panag-paramythias6
koi-panag-paramythias8koi-panag-paramythias9koi-panag-paramythias10
koi-panag-paramythias7
koi-panag-paramythias11koi-panag-paramythias12koi-panag-paramythias14koi-panag-paramythias15koi-panag-paramythias16koi-panag-paramythias17koi-panag-paramythias18koi-panag-paramythias19koi-panag-paramythias20koi-panag-paramythias21koi-panag-paramythias22koi-panag-paramythias23koi-panag-paramythias24koi-panag-paramythias25koi-panag-paramythias26koi-panag-paramythias27koi-panag-paramythias28

Δεν υπάρχουν σχόλια: